Nu beschikbaar bij Master it Training: MOC On Demand

 
Het aanbieden van online producten en kennis is niet meer weg te denken anno 2018. Master it Training biedt daarom "Microsoft Official Courseware On Demand” aan. MOC On Demand biedt nieuwe ondersteuning bij trainingen. Het lesmateriaal geeft een unieke online combinatie van video, hands on labs, oefeningen, tekst en knowledge checks. Dit alles is online te benaderen zodat je kunt leren waar en wanneer jou dat het beste uitkomt. Deze methode is geďntegreerd in de methode van Active Learning en wordt flexibel ingezet voor cursisten die daar behoefte aan hebben. Zo biedt Master it Training als de hoogst gewaardeerde IT opleider van NL nog meer flexibiliteit in haar lesmethode.
 
 
Bekijk hier de uitleg van MOC ON DEMAND in maar 15 min!
 

Online Video’s

Het MOC On Demand materiaal bevat video’s met content van hoge kwaliteit, gebaseerd op het MOC tekstboek en video’s van experts geselecteerd door Microsoft. Deze video’s zijn 90 dagen beschikbaar na de activatie van de code. Geen ouderwetse lappen tekst meer doorakkeren maar een duidelijke video met dezelfde inhoud. Dat maakt leren nog leuker!
 

 

Online Hands-on Labs

Middels het gebruik van Online Labs kun je in een live omgeving oefenen met de software van de Microsoft training. Dat betekent dat jij alleen leert wat je echt nodig hebt. Wil je een bepaald onderdeel overslaan omdat je de kennis al bezit? Geen probleem. Ook als je wat langer stil wilt staan bij bepaalde onderdelen behoord dat tot de mogelijkheden. Zo leer je alleen dat wat je echt nodig hebt.
Test je kennis

Na iedere module ontvang je vragen die controleren of je daadwerkelijk de stof beheerst. Op deze manier heb je een nog betere voorbereiding op je examen en is je slagingskans groter.

Meer informatie?
Vraag vrijblijvend onze MOC on Demand Learning Tracks brochure aan en ontdek welke manier van studeren het beste bij jou past.


Welke trainingen zijn er beschikbaar?
Klik op de beschikbare trainingen voor meer informatie en de kosten.
 

 
SharePoint Server 2013

 
SharePoint Server 2016
 
 
SQL Server

20764 Administering a SQL Database Infrastructure (MSOD20764)
20765 Provisioning SQL Databases (MSOD20765)
20767 Implementing a SQL Data Warehouse (MSOD20767)
System Center

10748 Planning and Deploying System Center 2012 Configuration Manager (MSOD10748)


Office 365


 
Windows Server 2016

20741 Networking with Windows Server 2016 (MSOD20741)

Power BI


MEER INFORMATIE?
Wil je meer informatie over de mogelijkheden om te studeren met het MOC On Demand materiaal? Vul dan onderstaand jouw gegevens in wij nemen contact met je op.
Meer informatie?

Je kunt ook zelf contact opnemen met onze Productmanager Koen Graafmans op telefoonnummer: 040-2323390. Hij vertelt je graag meer over het nieuwe studiemateriaal.