Flexibel studeren met de begeleiding die jij nodig hebt!

LEARNING TRACKS Bij Master it zien we vaak dat een mix van zelfstudie, coaching en klassikale begeleiding de voorkeur heeft. De cursisten willen zelf flexibel de studie-uren kunnen inplannen met e-learning maar ook begeleiding krijgen wanneer ze het nodig hebben. Om aan deze behoefte nog beter te voldoen heeft Master It drie Learning Tracks opgesteld; je kan zelf kiezen wat voor jou de juiste balans is tussen e-learning en klassikale begeleiding met behulp van Active Learning. Zo hebben we voor iedereen de perfecte mix voor een optimaal studieresultaat!

MOC On-Demand is de officiŽle Microsoft online lesmethode. Het lesmateriaal is een combinatie van video, hands on labs, oefeningen, tekst en knowledge checks. Dit alles is online te benaderen zodat je flexibel kunt leren waar en wanneer jou dat het beste uitkomt!

De verschillende Learning Tracks van Master it Training combineren de MOC On-Demand trainingen met de begeleiding die jij nodig hebt. Je kan zelf bepalen of je alleen online mentoring wilt van een Microsoft Certified Trainer (MCT mentoring) waar je terecht kan met je vragen of dat je liever ook begeleiding op locatie wilt via onze Active Learning methode. 

 

 

MOC On-Demand

MOC On-Demand is de officiŽle Microsoft online lesmethode waarbij je studeert waar en wanneer jij wilt. Met een internet verbinding kan je altijd en overal inloggen in je persoonlijke leeromgeving. Het lesmateriaal is een combinatie van video, hands on labs, oefeningen, tekst en knowledge checks. Dit alles is online te benaderen zodat je kunt leren waar en wanneer jou dat het beste uitkomt.
 
 
Het MOC On-Demand materiaal bevat videoís met content van hoge kwaliteit, gebaseerd op het MOC tekstboek en videoís van experts geselecteerd door Microsoft. Deze videoís zijn 90 dagen beschikbaar na de activatie van de code. Geen ouderwetse lappen tekst meer doorakkeren maar een duidelijke video met dezelfde inhoud. Dat maakt leren nog leuker! Door gebruik van Online Labs kun je in een live omgeving oefenen met de software van de Microsoft training. Wil je een bepaald onderdeel overslaan omdat je de kennis al bezit? Geen probleem. Ook als je wat langer stil wilt staan bij bepaalde onderdelen behoord dat tot de mogelijkheden. Zo leer je alleen dat wat je echt nodig hebt.
Klik hier als je meer wil weten over MOC On-Demand van Microsoft.

DIGITAL MOC
De digital MOC- oftewel Microsoft Official Courseware- is het officiŽle trainingsmateriaal van Microsoft. Je krijgt levenslang gratis updates van het lesmateriaal dat je gedownload hebt, hierdoor heb je altijd de laatste versie tot je beschikking! Wanneer er bijvoorbeeld een digitale versie van Windows Server 2012 MOC is aangekocht (bijv. een C -versie), dan kun je in de Skillpipe nu ook de update MOC van Windows Server 2012 R1 lezen. Ook kun je nog oudere versies (bijv. A en B) van deze specifieke training nalezen.


MCT MENTORING
De vragen die je tijdens je zelfstudie hebt kan je online stellen aan de Microsoft Certified Trainers. Deze online mentoren staan 24 uur per dag en 7 dagen in de week voor je klaar. Je hoeft dus nooit te wachten op antwoord, er wordt direct met je meegekeken.
 
 
TRAININGSDAG(EN)
De trainingsdag is volledig vrij in te plannen en in te vullen. Jij kiest zelf waar jij je trainingsdag voor wil inzetten. Denk bijvoorbeeld aan examentraining of extra begeleiding en uitleg over een lastige module. Ook kies je zelf hoeveel dagen je begeleiding wilt hebben op één van onze locaties. Heb je gekozen voor meerdere trainingsdagen dan kan je de gehele MOC On-Demand volgen met behulp van onze Active Learning methode.
 

Meer informatie?

 
Vraag vrijblijvend onze MOC on Demand brochure aan en lees meer over dit veelzijdige lesmateriaal en onze Learning Tracks.
  

Van welke trainingen zijn er Learning Tracks beschikbaar?

Klik op de beschikbare trainingen voor meer informatie en de kosten.
 

 
SharePoint Server 2013

 
SharePoint Server 2016
 
 
SQL Server


 
 
Office 365


 
Windows Server 2016
 
 
Power BI