Een Microsoft opleiding is in de eerste plaats bedoeld om meer kennis op te doen over een bepaald IT onderwerp, zodat je je werk sneller en beter kunt doen. Bij Master it kun je meer dan 600 opleidingen volgen waarvan het grootste deel Microsoft gerelateerd zijn. Al deze opleidingen behandelen een specifiek IT onderwerp en/ of software.

Behalve een losse Microsoft opleiding, kun je ook kiezen voor een combinatie van opleidingen die samen een Microsoft certificering opleveren. Als je slaagt voor een Microsoft certificeringsexamen, dan word je automatisch lid van de Microsoft Certified Professional (MCP) community en heb je toegang tot alle voordelen die het Microsoft Certification Program je biedt. Met een eigen Microsoft account vind je hier heel veel informatie over je eigen examens en manieren om je behaalde vaardigheden up to date te houden. Bovendien is het mogelijk om potentiele nieuwe werkgevers toegang te geven tot je staat van dienst, want zo'n Microsoft certificering staat mooi op je CV en is daarmee heel waardevol.

Microsoft Opleiding

Er zijn verschillende certificeringen:

  • Microsoft Certified Sollutions Associate (MCSA)
  • Microsoft Certified Sollutions Expert (MCSE)
  • Microsoft Certified Sollutions Developer (MCSD)
  • Dynamics CRM
  • Microsoft Technology Associate (MTA)
  • Microsoft Office Specialist (MOS)
De meesten hebben wij overzichtelijk gemaakt in onze certificeringsposter die je hier digitaal kunt downloaden. Zet hem bijvoorbeeld op je bureaublad. Dan heb je hem altijd bij de hand.
 
Certificeringsposter:
 
[[download:/Certificeringsposter-Master-it-2016-FINAL.pdf]]
Vraag je je toch nog af of het de moeite waard is om een Microsoft opleiding te volgen en je certificering te behalen? Dan volgen hier een paar redenen om het vooral wel te doen:

Word aangenomen op je droombaan:
• Bij 86% van de IT vacatures is een IT-certificaat belangrijk of zeer belangrijk

Word erkend:
• Certificering, training en ervaring zijn de belangrijkste selectiecriteria bij een 'cloud-gerelateerde' functie.

Loop voorop:
• Amerikaanse onderzoeken tonen aan dat gecertificeerde medewerkers meer verdienen dan niet-gecertificeerde medewerkers. Ze ervaren bovendien dat ze aan interessantere projecten mogen werken en 60% van de gecertificeerde medewerkers gaf aan dat de certificering heeft geleid tot een nieuwe baan (intern of extern).

Certificeringen

CertificeringsPas

Heb je nog geen enkel examen gehaald van een betreffende certificering? Dan is onze CertificeringsPas misschien iets voor je. Met deze pas bieden we je ruim 25% korting op de trainingen en daarnaast een groot aantal andere voordelen.

Certificeringspas