Microsoft Certified Solutions Expert

Met een Microsoft Certified: Expert certificering laat je zien dat je in staat bent om innovatieve oplossingen te bouwen zowel lokaal als in de cloud, waarbij je gebruik maakt van verschillende technologieŽn.


Certificeringsposter:

Wil jij in één oogopslag kunnen zien hoe de verschillende certificeringstrajecten eruit zien? Laat dan hieronder je gegevens achter en we sturen onze Microsoft certificeringsposter naar je op.

Wil je meer informatie over welke certificering het beste aansluit bij jouw leerdoelen?

Wij geloven dat iedereen anders leert en een ander instapniveau heeft. Als je het doel hebt om een specifiek Microsoft Certified: Expert certificering te halen wil je het liefst op je eigen niveau trainen. Dat betekent dingen leren die je nog niet kent, en aan zaken die je al beheerst wil je het liefst zo min mogelijk aandacht besteden. Dat kan met een individueel leerprogramma aan de hand van onze wetenschappelijk bewezen lesmethode Active Learning. Naast de beste trainers uit de branche word je bovendien begeleidt door één van onze coaches gedurende het hele Microsoft Certified: Expert traject.