Leren programmeren?

 
In de programmeertaal HTML is HTML5 de meest recente standaard. Sinds de komst van HTML5 in 2012 zijn er vele nieuwe mogelijkheden voor het gebruik van multimedia en interactie ontstaan.
 
Master it Training biedt een basistraining HTML5 aan, waarin de deelnemer ervaring op doet met het opmaken en onderhouden van HTML pagina's. Hierin leer je als deelnemer o.a. teksten op te maken, met tabellen te werken, hoe je afbeeldingen moet invoegen en je leert verschillende soorten formulieren toe te passen. Daarnaast worden ook de meer geavanceerde aspecten van het bouwen van HTML pagina's zoals Cascading Style Sheets (CSS), JavaScript en Video behandeld.
 
Behalve deze basistraining biedt Master it Training ook een vervolgtraining HTML5/CSS3/JavaScript aan. Als je aan deze training deelneemt, leer je meer over de basis van het programmeren in HTML5/CSS3/JavaScript en zal je uiteindelijk in staat zijn om een HTML5 applicatie te ontwikkelen. Voor MCSD trajecten die betrekking hebben op het ontwikkelen van zowel Web Applicaties als Windows Store Apps in HTML5 geldt deze training als ideaal startpunt.
 
Voor meer informatie over deze trainingen ga naar Training Getting Started with HTML5 (basis) of naar Training Programming in HTML5 with JavaScript and CSS3 (vervolg). Deze laatste training is tijdelijk tevens beschikbaar als e-learning: Training MOC On Demand 20480 Programming in HTML5 with JavaScript and CSS3
 
 

Active Learning

 
Bij Master it Training worden alle trainingen gegeven volgens de Active Learning methode:
∑        Je zit in een klas met maximaal 8 cursisten
∑        Je wordt begeleid door één van de beste trainers op het betreffende vakgebied
∑        Het grootste deel van de training wordt je individueel geholpen
 
Voordelen zijn dat je in je eigen tempo kunt werken en alleen aandacht besteedt aan die onderdelen waar je training voor nodig hebt. Hierdoor is het mogelijk om tot 40% voordeliger te trainen.