Gratis Azure Fundamentals training (AZ-900)

Staat jouw organisatie aan de start van een cloud migratie naar Microsoft Azure? Of is Azure een onderwerp dat jouw interesse wekt? Kortom: wil je meer weten over de basisprincipes van Azure? Dan hebben wij de oplossing voor jou. Tijdelijk bieden wij elke dinsdagavond een gratis Azure Fundamentals (AZ-900) training aan, zodat jij kennis kan maken met Microsoft's cloud oplossing.

De manier waarop organisaties worden gerund is veranderd door COVID-19. IT-activiteiten gaan door en moeten blijven draaien, maar daarnaast is er ook zorg voor de veiligheid van het personeel. Hoe pas je je goed, en zo snel mogelijk aan? De cloud biedt hierin tastbare voordelen! Je omarmt verschillende cloud vormen en vraagt je af welke rol Microsoft Azure hierin gaat spelen.  Om de digitale transformatie als IT-professional en Manager IT te kunnen bijbenen, moet je op de hoogte zijn van de (on)mogelijkheden van Microsoft Azure. Zijn deze onderwerpen interessant voor jou? Schrijf je dan snel in en ervaar de voordelen.
 
De training is elke dinsdagavond vanaf 10 november tot 22 december van 19.00-21.00.
 
 

Tijdens deze gratis Azure Fundamentals training leer je meer over:

  • Algemene cloud computing concepten.
  • Core services die beschikbaar zijn in Azure.
  • Security, privacy, compliance en trust in Azure.
  • Pricing en supportmodellen die beschikbaar zijn in Azure.

Jouw voordelen op een rijtje:

  • Deze gratis training is online en wordt gegeven door een gecertifieerde Microsoft trainer. Ook kun je al je vragen stellen!
  • Je ontvangt gratis een Microsoft Official Courseware (MOC) boek.
  • Als je verder wilt leren om je certificering te behalen, ontvang jij een mooie korting op je examenvoucher.
 
 

Schrijf je nu in!

 
Wil jij je niet inschrijven voor de Azure Fundamentals training, maar wil jij wel een gratis Azure Fundamentals MOC boek? Vul dan onderstaand formulier in.
 
 

Wat is Microsoft Azure?

Wil jij overstappen naar het werken in de cloud maar weet jij nog niet wat Microsoft Azure is of wil je weten wat deze overstap voor jou betekent? Dan is deze avondtraining zeer waardevol om erachter te komen of je de Azure services wilt implementeren binnen je bedrijf.