Gratis trainen tijdens de Azure 4-daagse!

2021 is van start gegaan, ben jij er ook klaar voor om jouw carričre dit jaar een boost te geven?

Schrijf je dan in voor de Azure trainingen om nog een stapje verder te gaan en jouw kennis uit te breiden. Gratis. Een unieke kans om 2021 goed van start te laten gaan.
Microsoft Azure is een veel gebruikte cloudtechnologie en hét cloud-computing platform van Microsoft. Omdat Azure een cloudoplossing van Microsoft is, valt dit perfect te combineren met andere cloudservices zoals Microsoft 365. Om de brug te slaan, hebben we ook een interessante sessie voor jou, gegeven door Hans van der Meer, Business Group Manager bij Microsoft. Je hebt veel data tot je beschikking, maar hoe ga je daar op een juiste en verantwoordelijke manier mee op? Tijdens de Microsoft 365 security sessie kom jij daar achter.

GO Master IT!
Tijdens onze Azure 4-daagse van 8 februari tot en met 11 februari krijg jij de unieke mogelijkheid om je in te schrijven voor maar liefst 5 verschillende sessies op het gebied van: Microsoft 365, Power Platform, Data in Azure, Azure Fundamentals en Azure Artificial Intelligence.

What's in it for you?

Pak jouw moment en schrijf je in. Bij de AI-900, AZ-900 en DP-900 ontvang je een gratis Microsoft Official Courseware (MOC) boek en korting op jouw examenvoucher! De eerste 25 inschrijvingen voor de Microsoft 365 sessie en Power Platform sessie ontvangen een toffe Microsoft/Master IT goodiebag.

Ga jij all in en schrijf jij je in voor alle sessies? Laat je gegevens hieronder achter.

Maandag Microsoft 365 Security
Hans van der Meer, Senior Business Group Manager bij Microsoft. geeft je een deep-dive into Microsoft 365 security. Deze sessie wordt verzorgd op 8 februari van 19:00 tot 20.00. Deze sessie zit VOL!

Dinsdag Azure Artificial Intelligence AI-900
Deze middagtraining is op 9 februari van 15:00-17:00 staat geheel in het teken van AI-900 Microsoft Azure AI.Deze sessie zit VOL!
 
Dinsdag Power Platform
Albert-Jan Schot, Chief Technology Officer & MVP geeft je een introductie tot Power Platform. Deze sessie zit VOL!

Woensdag Azure Fundamentals AZ-900
Deze avondtraining is op 10 februari van 19:00-21:00 staat geheel in het teken van AZ-900 Azure Fundamentals. Deze sessie zit VOL!

Donderdag Azure Data DP-900
Deze avondtraining is op 11 februari van 19:00-21:00 staat geheel in het teken van DP-900 Microsoft Azure Data Fundamentals. Deze sessie zit VOL!
 
 
Voorwaarden goodiebag:
• De goodiebag is enkel geldig voor de Microsoft 365 sessie en Power Platform sessie.
• Hoor jij bij de eerste 25 inschrijvingen? We mailen je op het opgegeven e-mailadres, dus zorg voor de juiste gegevens.
• Je ontvangt alleen een goodiebag als je deelneemt aan de sessie. Er wordt gecontroleerd of je daadwerkelijk deelgenomen hebt aan één van de twee sessies.