Tot maar liefst € 4.500 trainingstegoed

Een Company Budget Card is altijd voordelig, maar als jij er nu een aanschaft, krijg je tot maar liefst € 4.500 trainingstegoed cadeau! Dus, waar wacht je nog op? Laat het budget voor je werken en ontvang dat extra tegoed!
 
De Company Budget Card van Master it Training maakt het mogelijk om in een keer een trainingsbudget in te kopen. Dit budget is vrij te besteden aan de honderden trainingen die wij op onze website hebben staan. Naast het gemak van het boeken van verschillende trainingen uit één budget heeft de Company Budget Card nog een groot voordeel. Het is namelijk mogelijk om nůg meer trainingen in te boeken dan dat dit al mogelijk was met jouw huidig trainingsbudget. Met de Company Budget Card geven we jou namelijk, afhankelijk van welk trainingsbudget je kiest, van ons een flinke portie extra tegoed.

Trainen met een wetenschappelijk bewezen onderwijsmethode
Bij Master it Training leer je met de Active Learning lesmethodiek. Deze benadering richt zich op de toepassing in de praktijk, zodat je de lesstof meteen gebruikt kan worden. Het lesmateriaal kunnen we afstemmen op iedere bedrijfscase. Dat is natuurlijk enorm waardevol voor IT-professionals en bedrijven. De trainingen zijn flexibel (en met tussenpozen) in te plannen. Op deze manier is er altijd wel een dag die schikt in een drukke bedrijfsagenda. Active Learning is exclusief verkrijgbaar bij Master it Training. 

 

Company Budget Card voorbeelden

Kies uit een van onderstaande opties en maak in het komende jaar écht stappen om de IT-kennis van jouw organisatie naar een hoger niveau te tillen.

  • Koop een € 10.000 Card en krijg € 11.000 aan trainingstegoed
  • Koop een € 20.000 Card en krijg € 22.500 aan trainingstegoed
  • Koop een € 30.000 Card en krijg € 34.500 aan trainingstegoed

Dit zijn enkele voorbeelden. Je kan de Company Budget Card ook kopen voor grotere budgetten. Hier geldt ook: hoe groter de Budget Card, des te meer gratis tegoed zal je ontvangen.
 

Ik wil meer weten over de Company Budget Card

Direct de mogelijkheden bespreken?  Laat onderstaand je contactgegevens achter en we nemen binnen een uur contact met je op! Onze enthousiaste opleidingsadviseurs staan te popelen om jou het beste advies te geven.

   
Voorwaarden Company Budget Card:
  1. Het budget aanwezig op de Company Budget Card is vanaf aankoopdatum 12 maanden geldig;
  2. Bij opwaardering van Company Budget Card met één van de 3 opties kan het oude budget meegenomen worden en is het volledige bedrag vanaf de aankoopdatum 12 maanden geldig;
  3. Het gebruik van de Company Budget Card voor Incompany trainingen of andere trainingen buiten ons aanbod om is altijd in overleg met een accountmanager. De accountmanager heeft het recht om aan deze vraag wel of niet te voldoen;
  4. Bij het boeken van een training zal altijd gebruik gemaakt worden van de prijs die vermeld staat website;
  5. Bij het boeken van een training via de website zal altijd via het opmerkingenveld bij de inschrijving aangegeven moeten worden dat het bedrijf bij deze boeking het budget van de Company Budget Card wil gebruiken.