Schaf de Company Budget Card aan en profiteer van enorme kortingen!

Met onze Company Budget Card profiteer je nu van enorme kortingen. De Company Budget Card van Master it Training maakt het mogelijk om in één keer een trainingsbudget in te kopen. Dit budget is vrij te besteden aan de honderden Microsoft trainingen die wij op onze website hebben staan. Naast het gemak van het boeken van verschillende trainingen uit één budget heeft de Company Budget Card nog een groot voordeel: je profiteert altijd van 10% tot 25% korting op je gehele aankoopbedrag! 

 

Company Budget Card opties

 
*Deze actie geldt uitsluitend voor Microsoft trainingen. Mocht je ge´nteresseerd zijn in andere trainingen, neem dan gerust contact met ons op. 

Dit zijn enkele voorbeelden. Je kan de Company Budget Card ook kopen voor grotere budgetten. Hier geldt ook: hoe groter de Budget Card, des te meer gratis tegoed je zal ontvangen.
 

Voordelen:
  • Ontvang tot wel 25% korting op alle Microsoft trainingen. 
  • Boek je trainingen eenvoudig van één budget. 
  • Schaf één kaart aan voor al je medewerkers. 

Trainen met een wetenschappelijk bewezen onderwijsmethode
Bij Master it Training leer je met de Active Learning lesmethodiek. Deze benadering richt zich op de toepassing in de praktijk, zodat je de lesstof meteen kunt gebruiken. Het lesmateriaal kunnen we afstemmen op iedere bedrijfscase. Dat is natuurlijk enorm waardevol voor IT-professionals en bedrijven. De trainingen zijn flexibel (en met tussenpozen) in te plannen. Op deze manier is er altijd wel een dag die schikt in een drukke bedrijfsagenda. Active Learning is exclusief verkrijgbaar bij Master it Training. Lees hier meer over onze lesmethode Active Learning. 


Ik wil meer weten over de Company Budget Card

Direct de mogelijkheden bespreken?  Laat onderstaand je contactgegevens achter en we nemen binnen een uur contact met je op! Onze enthousiaste opleidingsadviseurs staan te popelen om jou het beste advies te geven.

   
Voorwaarden Company Budget Card:
  • Het budget aanwezig op de Company Budget Card is vanaf aankoopdatum 12 maanden geldig;
  • Bij opwaardering van Company Budget Card kan het oude budget meegenomen worden en is het volledige bedrag vanaf de aankoopdatum 12 maanden geldig;
  • Je kunt de Company Budget Card gebruiken voor al onze Microsoft Trainingen;
  • Bij het boeken van een training zal altijd gebruik gemaakt worden van de prijs die vermeld staat op de website;
  • Bij het boeken van een training via de website zal altijd via het opmerkingenveld bij de inschrijving aangegeven moeten worden dat het bedrijf bij deze boeking het budget van de Company Budget Card wil gebruiken.