Een pasklaar antwoord
Wil je je certificeren voor een Microsoft product? Daarmee toon je aan dat je beschikt over een bewezen kennis van Microsoft producten.

Bij een certificering komt wel wat kijken. Niet alleen trainingen en examens, maar ook een goede begeleiding door deskundigen, oefenexamens, oefenomgevingen en natuurlijk de kennis en tips van de trainer. Sommige onderwerpen zijn je bekend en verdienen minder aandacht, terwijl andere onderwerpen juist extra aandacht van je vragen. Welke volgorde ga je aanhouden, welke strategie volg je om zeker te slagen? En hoe zorg je ervoor dat je binnen de termijn klaar bent?

Allemaal vragen waar een pasklaar antwoord op is: De CertificeringsPas.
 
Kies de pas die bij je past
De CertificeringsPas is er in verschillende uitvoeringen:
* Indien beschikbaar 

De Basis variant gaat uit van een minimaal aantal dagen begeleid trainen (40% van de norm), veel zelfstudie met behulp van (digitale) boeken, die jou helpen om te slagen voor het examen. Deze pas is met name geschikt wanneer je erg zelfstandig kan leren en weinig tijd hebt om overdag trainingen te volgen.
 
De Plus variant van de CertificeringsPas geeft je het aantal trainingsdagen dat standaard voor de trainingen in deze certificering staat. Bij deze variant maak je gebruik van het officiŽle MOC materiaal van Microsoft inclusief de bijbehorende leeromgeving (Labs). Bij dit traject maak je gebruik van MeasureUp oefenexamens, waarmee je 180 dagen onbeperkt kan oefenen.
 
De Onbeperkt variant van de CertificeringsPas is de meest complete voorbereiding op je examens voor je Microsoft certificering. Met deze pas mag je onbeperkt trainingen volgen voor je certificering in onze Active Learning klassen. Je hebt beschikking over het officiŽle Microsoft MOC Materiaal, oefenexamens met 180 dagen onbeperkte toegang en de leeromgeving (Labs) wordt voor thuissituaties geschikt gemaakt. Daarnaast heeft deze pas een examengarantie voor het geval je onverhoopt de eerste keer niet mocht slagen.