3 december is de webinar Azure Migration Program (AMP). Wil je meer weten over migreren naar Azure? Volg dan de webinar en stel jouw vragen!

Azure Migration Program (AMP)

Migreren naar de cloud: is het wat voor jou? Wil je geld besparen, veilig blijven en on-demand schalen? Migreer infrastructuur, databases en apps - en ga vol vertrouwen vooruit. Verminder de complexiteit en optimaliseer de kosten met Azure Migration Program.
 
Weet jij nog niet of je wilt migreren naar Azure of ben je klaar om te migreren, maar heb je nog wat vragen? Hierbij kun je denken aan:

-Is de cloud wel veilig voor mijn apps?
-Kan ik apps moderniseren met minimale verstoring?
-Waarom migreren naar Azure?
-Hoe zit het met de security?
-De AMP engagement flow
-Ben je gereed voor de Azure-migratie?

Het Azure Migration Program biedt de proactieve begeleiding en tools die klanten nodig hebben om hun cloudomgeving in te richten, infrastructuur, databases en applicatieworkloads te migreren en met vertrouwen verder te gaan. Interesse?
 

Agenda

De agenda van de webinar ziet er als volgt uit: 
1: Planning and Assessing and Azure Migration 
2: Introduction to Data Migration
3: Implementing Migration using Azure Migrate Services
4: Backup and Disaster Recovery in Azure
 
Onze gecertificeerde trainer Arthur Goudswaard gaat je helpen bij deze vragen, maar ook jouw pad naar digitale transformatie. De webinar is aankomende 3 december van 16:30-17:30. 
 
Laat je gegevens hieronder achter om je in te schrijven voor de webinar. De link om deel te nemen aan de webinar ontvang je per mail op 3 december in de ochtend. 

 

We zien je graag 3 december tijdens de Azure Migration Program webinar. Tot dan!