De eerste dag van de DevDays zit er inmiddels op. En daarmee ook mijn eerste Power Training. Met ruim 40 bezoekers zat de zaal goed vol. Tot nu toe positieve reacties, dus ik hoop dat iedereen de training interessant en leuk vond. Zoals beloofd zou ik op het blog de source code van het demo-project en de presentatie beschikbaar stellen. Deze kun je dan ook hieronder bekijken en downloaden. Vragen, opmerkingen e.d. kun je binnen het reactieformulier kwijt.

De eerste dag van de DevDays zit er inmiddels op. En daarmee ook mijn eerste Power Training. Met ruim 40 bezoekers zat de zaal goed vol. Tot nu toe positieve reacties, dus ik hoop dat iedereen de training interessant en leuk vond. Zoals beloofd zou ik op het blog de source code van het demo-project en de presentatie beschikbaar stellen. Deze kun je dan ook hieronder bekijken en downloaden. Vragen, opmerkingen e.d. kun je binnen het reactieformulier kwijt.
Download bestand PowerPoint presentatie Powertraining.zip
   
Download bestand Source code ClientSideTraining.zip