Sinds begin 2014 organiseert YoungCapital Professionals in samenwerking met Master-IT, Traineeships waarbij HBO/WO afgestudeerde kandidaten met een Beta studierichting worden opgeleid tot Microsoft Certified Solution Developer of Java Developer (OCJP).

Dit project is tot stand gekomen door een groeiende vraag naar communicatieve, frisse en ambiteuze ontwikkelaars om de vaste kern van diverse organisaties te versterken.
Voor het opzetten en organiseren van de Development Traineeships hebben wij gezocht naar een geschikte partner, zodat we dit project op frequente basis in de markt kunnen zetten. Wij hebben deze partner gevonden in Master-IT. Een partner met een flexibele en betrokken instelling, gedegen adviezen en een partner die kwaliteit voorop heeft staan.
Via deze Traineeships hebben wij samen met Master-IT kunnen anticiperen op de vraag van onze opdrachtgevers, namelijk het verzorgen van instroom van jonge talentvolle ontwikkelaars.
1 Mei 2014 zijn we wederom met 10 nieuwe Trainees van start gegaan in het YoungCapital .NET/C# Traineeship. Alle deelnemers hebben het Traineeship met succes en met veel plezier afgerond en brengen op dit moment hun kennis in de praktijk bij diverse opdrachtgevers.
Mark Hink
Sales Manager YoungCapital