De video's van de sessies op TechDays 2012 druppelen inmiddels binnen op Channel 9. Zo ook die van mijn sessie met de titel 'Having fun with HTML5'. De kortere GeekNight sessies zijn jammer genoeg niet opgenomen (tipje voor volgend jaar!).

De video's van de sessies op TechDays 2012 druppelen inmiddels binnen op Channel 9. Zo ook die van mijn sessie met de titel 'Having fun with HTML5'. De kortere GeekNight sessies zijn jammer genoeg niet opgenomen (tipje voor volgend jaar!).
Ben je nieuwsgierig naar mijn verhaal over de mogelijkheden van HTML5 of was je aanwezig en wil je alles nog een keer rustig kunnen terugkijken. De video van mijn sessie vind je op: http://channel9.msdn.com/Events/TechDays/Techdays-2012-the-Netherlands/2367
Laat mij vooral ook al je vragen, opmerkingen etc. weten, bijvoorbeeld via onderstaand reactieformulier. Ik vind dit niet alleen erg leuk, ik ben ook erg nieuwsgierig of HTML5 al een beetje leeft onder de doelgroep.
TechDays 2012
Overigens is mijn sessie van vorig jaar op TechDays 2011 met de titel 'HTML5: de praktische introductie' ook nog steeds te bekijken: http://channel9.msdn.com/Events/DevDays/DevDays-2011-Netherlands/Devdays091
Zie ook