Vanaf 1 januari 2020 is het mogelijk om een vergaderruimte te huren bij Master it Training. Wij bieden onze trainingslokalen aan als vergaderruimte in Utrecht. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van onze ruimtes? Lees dan verder

Vergaderen bij Master it Training

Master it Training staat dagelijks voor je klaar met diverse IT trainingen. Wij zijn uniek vanwege onze lesmethode ĎActive Learningí. Door middel van Active Learning kun jij je training flexibel inplannen.
Dat wil zeggen dat je niet altijd je trainingsdagen achtereenvolgend inplant. Hierdoor staan onze trainingslokalen wel eens leeg. Om onze trainingslokalen niet alleen achter te laten, willen wij onze flexibele ruimtes aanbieden als vergaderruimte! We hebben diverse trainingsruimten in Vianen. Alle ruimtes zijn voorzien van een beamer, whiteboard, vaste computers met twee beeldschermen en WIFI.

Op zoek naar een vergaderruimte?

Ben jij op zoek naar een vergaderruimte in de omgeving van Utrecht? Informeer dan bij ons naar de mogelijkheden. Het is mogelijk om een arrangement af te nemen bij je vergadering. Wil je meer informatie? Bekijk dan onze vergaderruimte pagina.