Wil jij flexibel en individueel trainen tegen een gereduceerd tarief? Veel kennis en ervaring opdoen? Of je voorbereiden op Microsoft examens en/of certificeringen? Dan zijn onze nieuwe leerabonnementen iets voor jou!

Wat is het?

Met onze nieuwe leerabonnementen kun je één (of meer) van onze Microsoft Basic tracks e-learnings in abonnement-vorm, en dus tegen een gereduceerd tarief, afnemen. Deze abonnementen zijn erg interessant als je meerdere trainingen op je eigen tempo wilt volgen.

Alle abonnementen zijn inclusief:

  • Digitaal MOC Boek met de lesstof. Dit is het officiŽle lesmateriaal van Microsoft en dit boek wordt levenslang geŁpdatet!
  • Laboefenomgeving waarin je 6 maanden lang kan oefenen met de lesstof. Ook als jouw abonnement is afgelopen, kan jij dus nog door blijven oefenen.
  • MCT-mentoring: hiermee kan jij 3 maanden lang 24/7 al jouw vragen aan een Mentor vragen!
  • Optioneel kan jij er ook een trainingsdag bij boeken. Met dit abonnement ontvang jij voor deze dag korting. Train nu voor €350 per dag in plaats van €400 per dag. Deze trainingsdag kan je zowel online als op locatie volgen.

Je kunt kiezen uit het basic, plus en onbeperkt abonnement. Bekijk hieronder wat de abonnementen inhouden:
Is zoín Microsoft leerabonnement iets voor jou? Profiteer dan nu tot en met 31 december van deze actie en ontvang minimaal €200,- korting op jouw training. Kijk hier voor meer informatie over de leerabonnementen.