Ontvangt jouw organisatie Microsoft SA Vouchers waarmee je gratis kan trainen? Er is belangrijk nieuws. 30 juni is de laatste dag dat jouw organisatie SA trainingsvouchers aan kan maken. Hierna kan jij dus geen nieuwe vouchers meer creŽren om een gratis training te volgen. Het is natuurlijk enorm zonde om deze kans te laten liggen.

 

Wat zijn de Software Assurance benefits training vouchers (SATV)?

Microsoft heeft aangekondigd dat er een grote wijziging wordt doorgevoerd in hun beleid met deze Software Assurance training vouchers (SATV). De SA training benefits worden langzaam uitgefaseerd en per 2022 zijn alle SA training vouchers niet meer geldig. De eerste wijzigingen zijn per 2020 al zichtbaar. Hoe dit proces eruitziet en wat dit betekent voor jouw organisatie lees je hier.

Software Assurance trainingsvouchers van Microsoft geven medewerkers van een organisatie recht op gratis trainingen. Elke organisatie die een Software Assurance-overeenkomst met Microsoft heeft afgesloten, ontvangt deze SA Vouchers. Dit kan oplopen tot meer dan 100 vouchers. Je kan deze vouchers inzetten voor gratis officiŽle Microsoft trainingen en examens. Zonde om te laten verlopen!
 

Uitfasering SA Training Vouchers Benefits + Tijdlijn

De SA vouchers verdwijnen in fases. Fase 1 was in februari 2020. Dit is wat er gaat gebeuren:
 
  • 1 februari 2021: Vanaf deze datum kan je geen trainingsvoucherdagen opbouwen. 
  • 31 mei 2021: Laatste dag om sa vouchers bij ons in te leveren
  • 1 januari 2022: Laatste dag om te trainen via jouw sa vouchers 
 
 

Hoeveel gratis trainingstegoed in SA Vouchers heeft jouw organisatie?

Wil je weten hoeveel SA-benefit training vouchers jouw organisatie in bezit heeft? Doe dan onze gratis SA Voucher Check.
 1 
Let op: Vanaf 30 juni kunnen organisaties geen nieuwe trainingsvouchers meer aanvragen om gratis mee te trainen. Dit is natuurlijk een gemiste kans als jouw organisatie hier wel recht op heeft. In het Volume Licensing Service Center (VLSC) kun je jouw vouchers creŽren en redeemen. Lukt dat niet? Dan helpen we je daar graag bij.Vul dan het onderstaande formulier in en we nemen binnen 8 uur contact met jou op.

 

FAQ uitfasering Software Assurance Vouchers


 
1. Waarom stopt Microsoft met de trainingsvouchers benefits?   
Microsoft investeert in nieuwe manieren om organisaties te helpen bij het implementeren, trainen en krijgen van ondersteuning voor de producten en diensten. De nadruk ligt hierbij op de implementatie van de moderne manieren van leren. Microsoft heeft een lange periode uitgetrokken om het uitfaseertraject soepel te laten verlopen. Op deze manier hebben klanten voldoende tijd om hun opgebouwde benefits te gebruiken. Omdat alles naar de cloud gaat is er straks geen software assurance meer nodig. Hierdoor wordt alles automatisch up-to-date gehouden. 
 
2. Geldt dit voor alle contracten?
Ja, dit geldt voor alle contracten, ongeacht dit nieuwe contracten zijn of de contracten tussentijds zijn verlengd. Er zijn geen uitzonderingen.
 
3. Komt er een vervanger van de trainingsvouchers van Microsoft?
Nee, hoewel Microsoft blijft investeren in nieuwe leermethodes en trainingsmateriaal, komt er geen directe vervanger voor de trainingsvouchers.
 
4. Hoe lang kunnen bestaande klanten hun vouchers gebruiken? 
Klanten kunnen tot 1 januari 2022 hun opgebouwde trainingsdagen als vouchers verzilveren. Het kan zijn dat jouw vouchers eerder verlopen, check dus altijd goed de vervaldatum van de vouchers binnen jouw organisatie zodat je het trainingstegoed op tijd kan inzetten.

 5.  Welke trainingen kan ik gratis met SA Vouchers volgen?
Je hebt keuze uit meer dan 100 trainingen, inclusief de nieuwste trainingen! Te denken valt aan Microsoft 365 trainingen, Windows Server trainingen, SQL trainingen, Sharepoint cursussen en Dynamics- en Power Platform trainingen. Download onderstaand de lijst met alle trainingen die jij gratis kan volgen met SA Vouchers:


6. Hoeveel SA Vouchers kost een training?
Trainingsproduct
Aantal vouchers
1-daagse training
1
2-daagse training
2
3-daagse training
3
4-daagse training
4
5-daagse training
5
Examen
1

 7. Hoe lever ik mijn SA Training vouchers in bij Master it Training?
Bij het grootste deel van onze Microsoft trainingen kan je betalen met SA-vouchers. Het inzetten van je vouchers is heel gemakkelijk. Als jij je inschrijft, laat dan jouw vouchercode achter bij "vragen en opmerkingenĒ en wij maken alles verder voor je in orde. Wanneer jij je boek krijgt, hoef je dit alleen nog maar te activeren en je bent klaar.
 
 

Trainen met een wetenschappelijk bewezen lesmethode

Er is nog een ander groot voordeel wanneer jij jouw SA Vouchers bij Master it Training inlevert. Als jij je bij ons inschrijft train je namelijk met de exclusieve lesmethode Active Learning. Dit is een wetenschappelijk bewezen lesmethode waarbij de nadruk op de praktijk ligt. Je volgt in kleine klassen op individuele wijze jouw training en wordt daarbij gecoacht door een gecertificeerde trainers. Ook kan je al jouw dagen flexibel inplannen. Zo is er altijd wel een dag dat het jou goed uitkomt. Zien we je snel terug?