74-409, 70-246 en 70-247, welk examen en welke training heb je nodig?

Op dit moment bestaan er meerdere trainingen en dus ook verschillende examens voor Virtualisatie in Server 2012. Wanneer doe je welk examen, welke training is de juiste voorbereiding je examen en welke titel kun je verdienen?

  

 
Server Virtualisatie is de basis van een Cloud implementatie. Deze basiskennis heb je nodig, ongeacht of je een "On Premise‚ÄĚ cloud bouwt met hardware in je eigen rack, een hybrid cloud waaraan je online resources toevoegt aan je eigen hardware of een public cloud waarin je de applicaties en services  verplaatst naar online cloud applicaties en resources.
Ben je nog niet gestart met studeren voor deze examens dan is mijn advies om te starten met training MS20409 en het nieuwe examen 74-409. Dit is een goede start en je hebt geen virtualisatie voorkennis nodig. Ook behaal je met dit examen de titel:
Microsoft Certified Specialist: Server Virtualization with Hyper-V and System Center
Ga je vervolgens doorstuderen voor examens 70-247 en 70-246 en ben je al MCSA Server 2012 of Microsoft Certified IT Professional (MCITP): Enterprise Administrator of MCITP: Server Administrator dan behaal je met deze combinatie de titel MCSE: Private Cloud