Om tegemoet te komen aan de toenemende vraag voor Azure trainingen hebben we een nieuwe training aan ons aanbod toegevoegd: De Microsoft Azure for AWS Experts. De training is per direct te boeken via onze website.

De training is speciaal samengesteld voor deelnemers die al ervaring met Amazon Web Services hebben. Er is dan ook ruimte voor het creŽren van AWS scenarios in Azure. Voor bedrijven die op dit moment gebruik maken van de cloudoplossingen van Amazon Web Services en  over gaan stappen naar Microsoft Azure is deze training dan ook in het bijzonder geschikt.

Deze 2 daagse OMC training geeft je kennis en hands-on training op het gebied van Microsoft Azure Infrastructure Services (IaaS) en de daarbij horende Azure Virtual Machines, Storage, Virtual Networking en uitrol opties.

Meer en meer bedrijven stappen over naar cloudgebaseerde oplossingen. Daarom is meer en meer kennis benodigd over werken met cloudoplossingen. Deze tweedaagse cursus Azure for AWS Experts  is geschikt voor IT Professionals, Developers en Enterprise Architecten met Cloud ervaring op gebied van Amazon Web Services.

Master it biedt verschillende trainingen en certificering voor werken met cloudoplossingen. Zo zijn naast de training Azure for AWS Experts onder andere de volgende trainingen beschikbaar: