Op de Microsoft Techdays heb ik 3 sessies verzorgd rondom HTML5 gerelateerde onderwerpen. De video registratie van deze sessie is inmiddels beschikbaar. Ik kreeg veel positieve reacties op mijn uitleg over de krachtige combinatie tussen HTML Canvas en Video. In deze blog kun je daar meer over terug vinden.


HTML 5: a Canvas deep dive

Building a HTML5/Javascript App from start to finish

Use your HTML 5 skills to build Apps for Office (and SharePoint)

In verband met internetconnectie problemen waren er wat demo-issues bij mijn sessie over Apps for Office, maar hopelijk blijft het wel een interessant verhaal.
Krachtige combinatie
Een beeld zegt meer dan 1000 woorden, zegt men wel eens. Daarom laat ik de krachtige combinatie van het HTML 5 Canvas element en het Video element, graag zichzelf uit leggen.


De achterliggende code is makkelijk op te vragen door de Source van het pagina te bekijken. Mocht je vragen hebben, dan hoor ik het natuurlijk graag.