Microsoft goes Role-based. Veel oude Azure-certificeringen verdwijnen en daarvoor komen er nieuwe Role-Based certificeringen in de plaats. Daar waar de oude certificeringen breed waren opgesteld, zijn de nieuwe Azure-trainingen nu afgestemd op specifieke werkvelden om zo beter aan te sluiten op de arbeidsmarkt. Ben jij geÔnteresseerd in het behalen van een erkende Microsoft Azure-certificering of wil je meer weten over de nieuwe Role-Based certificeringen? Wij laten je zien hoe het nieuwe model eruit ziet, inclusief alle trainingen die je moet volgen om jouw Role-Based certificering te behalen!


De nieuwste Role-Based certificeringen

De nieuwste Role-Based certificeringen zijn nu beschikbaar en zorgen ervoor dat jij straks nog beter wordt dan je al was! De oude certificeringen dekken een breed georiŽnteerd vakkenpakket. Echter, om al die stof te beheersen is er een net zo brede skillset nodig. In de praktijk blijft dat lastig. Ook in trainingsland staat de tijd niet stil. Daarom ontwikkelde Microsoft een nieuw format, waardoor professionals gerichter hun kennis kunnen uitbreiden.

Er zijn op dit moment drie mogelijke certificeringspaden die je kunt bewandelen op het gebied van Azure. Hier kan je zien welke examens er nodig zijn om je certificering te behalen en welke trainingen je kan doen om je optimaal voor te bereiden! Houd er echter rekening mee dat Microsoft ook andere certificeringen gaat veranderen de komende tijd.


Microsoft Certified Azure Administrator Associate

Stap 1: Volg de onderstaande trainingen (5 dagen in totaal):
Stap 2: Behaal het examen AZ-100: Microsoft Azure Infrastructure and Deployment.
Stap 3: Volg de onderstaande trainingen (4 dagen in totaal):
Stap 4: Behaal het examen AZ-101: Microsoft Azure Integration and Security.
 

Microsoft Certified Azure Developer Associate

Stap 1: Volg de onderstaande trainingen (4 dagen in totaal):
Stap 2: Behaal het examen  AZ-200: Microsoft Azure Developer Core Solutions.
Stap 3: Volg de onderstaande trainingen (4 dagen in totaal):
Stap 4 : Behaal het examen AZ-201: Microsoft Azure Developer Advanced Solutions.Microsoft Certified Azure Solutions Architect Expert

Stap 1: Volg de onderstaande trainingen (5 dagen in totaal):
Stap 2: Behaal het examen AZ-300: Microsoft Azure Architect Technologies.
Stap 3: Volg de onderstaande trainingen (4 dagen in totaal):
Stap 4: Behaal het examen AZ-301: Microsoft Azure Architect Design.

 

Azure Certificeringen oude format

Ben je bezig met het behalen van je Azure MCSA of MCSE certificering? Probeer dit dan zo snel mogelijk af te ronden, wat de oude methode verdwijnt op 31 december 2018. Hierna kan je voor de oude trainingen géén examens meer doen. Heb je een certificering uit het oude format, dan kan je met een transitie-examen jouw certificering updaten. De transitie-examens zijn beschikbaar tot en met 30 juni 2019.


Sleep jouw nieuwe certificering binnen

Uit cijfers blijkt dat Microsoft Certified Professionals 90% productiever en 60% efficiŽnter zijn. Een Microsoft certificering toont aan dat jij beschikt over een specialistische skillset en dat je kan omgaan met de nieuwste innovaties in de markt. Om deze kennis op te doen heeft Microsoft trainingen ontwikkeld, die je kan volgen ter voorbereiding op de examens.

Master it Training is official Learning Partner van Microsoft. Dat betekent dat je via ons erkende trainingen kan volgen om jouw Azure Role-Based certificering te behalen. Alleen bij Master it Training krijg je les via de wetenschappelijk methode Active Learning. Bel nu via 040-2323390 of chat met ons over de mogelijkheden!