Op vrijdag 6 November heeft de eerste Windows 10 cursist in Nederland haar training succesvol afgerond. Master it Training is de eerste IT opleider van Nederland die deze gloednieuwe training heeft verzorgd. Om dit bijzondere moment te vieren werd cursiste Danielle de Vries van de Gemeente Rotterdam in het zonnetje gezet met een bloemetje. Zowel de trainer als de cursist kijken dik tevreden terug op een leuke en leerzame Windows 10 training.

Training Installing and Configuring Windows 10

 
De training  Installing and Configuring Windows 10  is de perfecte training om kennis te maken met de nieuwe interface van Windows 10. De eerste module  is een eerste kennismaking.De voordelen van de eerste Windows 10 Training zijn dat het instapniveau goed is, onder al te veel voorkennis is de Windows 10 training volledig te doorlopen. Het is een echte kennismaking met de nieuwe browser en de functionaliteiten. Er worden in de training verschillende installatie scenario’s behandeld en beschreven.  
 
Master it Training beschikt over een zeer ervaren, gecertificeerde trainer, Björn Preus. Hij verteld het volgende over de training.
"Het is  al met al een super training als eerste kennismaking met Windows 10. Alle handvaten om deze nieuwe browser te beheersen  worden aangereikt. Een absolute aanrader voor support afdelingen en systeembeheerders”. (Björn Preus, trainer Master it Training) 
 
De eerste Windows 10 cursist Danielle de Vries, heeft de training als zeer geslaagd ervaren. "Master it Training is een super organisatie. Ik ben  erg blij dat ik bij jullie mijn cursus heb gedaan”.(Danielle de Vries, Gemeente Rotterdam) 
 
Wil jij ook als één van de eerste succesvol een Windows 10 training volgen bij de hoogst gewaardeerde IT opleider van Nederland? Bekijk hier het volledige aanbod aan Windows 10 trainingen voor beschikbaarheid op onze diverse locaties.