Ben jij, of ken jij iemand die graag Development trainer wil worden bij Master it? Mooi, want daarnaar zijn we hard opzoek! Het wie, wat, waar en waarom kun je in onze blog vinden.

Ben jij, of ken jij iemand die graag Development trainer wil worden bij Master it? Mooi, want daarnaar zijn we hard opzoek! Het wie, wat, waar en waarom kun je in onze blog vinden.

Nieuwe taak

Er zijn eigenlijk twee redenen waarom we opzoek zijn naar een collega. Ten eerste wil ik mijn tijd gaan opdelen in 50% Trainer en 50% (Lead)Developer binnen iWriter (dit is onze zusteronderneming waarin we software ontwikkelen). Dit geeft mij de mogelijkheid om mijn praktijkkennis op peil te houden en lekker praktisch bezig te zijn.
Daarnaast zijn development trainingen zijn Hot & Happening. Microsoft heeft in 2012 zoín beetje alles vernieuwd wat er maar te vernieuwen was en daarmee is er weer voldoende te leren. Developers weten ons daarvoor ook steeds vaker te vinden en ook dit zorgt ervoor dat we opzoek zijn naar uitbreiding van ons team.

Wie?

Ten eerste iemand die gek is op zijn vak als developer. Als trainer kost het je nogal wat energie om bij te blijven / voorop te lopen, dus je moet wel vak-idioot zijn en niet bang zijn voor vernieuwingen. Je functie bestaat uit het overdragen van kennis, dus mensenschuw is geen handige eigenschap. Je moet het leuk vinden om anderen iets te leren en te enthousiasmeren m.b.t. een bepaald onderwerp. Domme vragen bestaan niet (mits serieus gesteld natuurlijk) , iemand Object-Oriented programming uitleggen geeft je de zelfde uitdaging als het opzetten van een architectuur voor een grote Enterprise Application.
.NET Development trainer gezocht

Wat?

Wij zijn een opleider met een duidelijke focus op Microsoft producten en technologieŽn. Goede kennis op dit gebied is daarom een vereiste. We hebben het dan over ruime ervaring met het .Net Framework in combinatie met SQL Server. Kennis van Windows 8 development, HTML5, SQL Server beheer en Office zijn mooi mee genomen.
Certificering is geen vereiste, maar moet wel binnen afzienbare tijd haalbaar zijn.