Microsoft Dynamics CRM heeft nu een webpagina gestart waarin je de eerste stappen kunt zetten om te leren hoe CRM 2013 of 2015 werken. Zo krijg je meer inzicht in welke database het beste bij jouw organisatie past!

In de huidige wereld is het beheren van je klantendatabase een must. Doe je het niet of half dan zal je daar later problemen door krijgen in je organisatie.  Het is dus een investering in de toekomst. Misschien krijg je al informatie over het kiezen van de juiste database, maar hoe weet je nu of je het juiste product kiest? Internet biedt de uitkomst, je kunt er behoorlijk wat kennis op vergaren. Microsoft Dynamics CRM heeft nu een webpagina gestart waarin je de eerste stappen kunt zetten om te leren hoe CRM 2013 of 2015 werken. Zo krijg je meer inzicht in welke database het beste bij jouw organisatie past!
Op deze pagina kun je kiezen tussen CRM 2013 of 2015. Er zijn e-books en filmpjes voor gebruikers, beheerders, serviceteams en inzicht in de wisselwerking met Social Media. Dit is natuurlijk maar een tipje van de sluier. Met extra trainingen kun je je altijd verdiepen in CRM 2013. Binnenkort zullen ook de CRM 2015 trainingen verschijnen.