Informatie over de voordelen van Azure Cloud Solutions is nu binnen handbereik. Microsoft experts geven hun visie op de nieuwste ontwikkeling door middel van 15 introductie webinars. Deze webinars zijn on-demand terug te kijken en gegroepeerd in onderstaande 3 themaís. Laat je inspireren over de mogelijkheden van Azure door ťťn of meerdere webinars.

Wil je er direct zelf mee aan de slag? Laat hier je je gegevens achter en ontvang vrijblijvend advies over onze vele trainingen op het gebied van Azure.
Meer informatie?

Ontwikkelen en Tools
Er zijn maar liefst 10 webinars beschikbaar rondom dit belangrijke thema. De webinars geven een introductie in de huidige trends op het gebied van onder andere Web Apps, Blockchain, mobiele applicaties, DevTest Lab, Microservices, DevOps allemaal gerelateerd aan Azure. Bekijk ze hier. Binnen dit thema horen de volgende trainingen:

Big Data en Analyse
Deze drie webinars rondom het thema Big Data en Analyse wordt uiteengezet welke oplossingen Azure kan bieden voor het verwerken van (big) data en hoe jouw organisatie hier van kan profiteren. De Microsoft training die bij dit onderwerp hoort is:

Internet of Things
Twee webinars geven je inzicht in hoe Stream Analytics, Machine Learning en hoe Azure jou kan helpen om succesvol te zijn met Internet of Things. Bijbehorende trainingen:


Verdiepen in Azure Cloud Solutions

Wil je je verder verdiepen in Azure en een training volgen of een Azure certificering behalen? Wij voorzien je graag van advies. Wist je al dat we de meeste trainingen ook aanbieden als Learning Tracks? Hierbij worden de voordelen van online leertools en face-to-face tijd met gecertificeerde trainers via onze Active Learning methode gecombineerd, zo kun je nog flexibeler en efficiŽnter je leerdoelen behalen. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of laat hier je je gegevens achter.
Meer informatie?