Master it Training geeft al meer dan 15 jaar IT trainingen, cursussen en opleidingen op het gebied van systeem- & netwerkbeheer, software development en Microsoft Office trainingen. Met 650 verschillende IT trainingen heeft Master it Training een zeer breed en gevarieerd aanbod. Wij kunnen invulling geven aan vrijwel iedere IT opleidingsvraag vanuit zowel het bedrijfsleven als de overheid.

Lees hier meer over onze lesmethode Active Learning

Werken bij Master it Training

Onze medewerkers zijn ons meest waardevolle bezit. Wij werken als een team volgens dezelfde kernwaarde en hetzelfde doel voor ogen. De kernwaarden zijn een soort van kompas, wij werken met de kernwaarden als leidraad en worden er ook op beoordeeld. Zo zorgen we voor een prettige werksfeer en dragen we bij aan de vooruitgang van de organisatie. We stimuleren elkaar m.b.v. kernwaarden-kaarten, maar spreken elkaar er ook op aan als wordt afgeweken van de kernwaarden.

De kernwaarden eenvoud, groei, winnen, plezier en toewijding dragen bij aan onze missie om de grootste IT opleider van NL te worden. Per kwartaal hebben we een meeting om terug te kijken naar wat we hebben behaald en nieuwe doelstellingen te bepalen voor het komende kwartaal. Zo werken we stelselmatig toe naar onze doelstelling!

Vacatures

Kun jij je vinden in de kernwaarden en zou je graag bij Master it Training willen werken? Bekijk hier de openstaande vacatures.

Vergaderen bij Master it Training

Op zoek naar een training- of vergaderruimte? Wij hebben diverse vergaderruimtes tot onze beschikking. Benieuwd? Bekijk dan onze vergaderruimtes.

Master it Training in cijfers

650

verschillende trainingen voor beheer, development en gebruik

28.372

tevreden cursisten sinds de oprichting in 1999

8

deelnemers maximaal met onze Active Learning lesmethode

3

trainingslocaties in Eindhoven, Rotterdam en Utrecht