Momenteel is Oracle bezig met het veranderen van de certificeringstrajecten. Wanneer alle wijzigingen zijn doorgevoerd ontvang je de nieuwste versie van de poster!  

Interesse in een Java Development of Oracle Database certificering? Onze Oracle Certificeringsposter laat zien hoe de trajecten naar een van de felbegeerde Oracle certificeringen eruit zien. Vraag de certificeringsposter direct aan om te bekijken welke certificering het beste aansluit bij jouw behoefte!

Een Oracle certificering helpt je efficiŽnter te werken en draagt bij aan jouw professionele ontwikkeling als IT professional. Ook bevordert het de groei van jouw organisatie en het team waarin je werkt. Genoeg redenen dus om nu te beginnen met een certificeringstraject.

Ben jij klaar om te werken aan jouw professionele groei en wil jij een OCA en/of OCP titel behalen? Dit is het juiste moment!


Vraag hieronder geheel gratis en vrijblijvend de geprinte versie in A1 formaat aan.

 
Je kunt deze poster ook downloaden en op je bureaublad zetten zodat je dit handige overzicht altijd binnen handbereik hebt.
  

Behaal jouw certificering

Wil je vrijblijvend advies over welk certificeringstraject het beste past bij jouw situatie? Wil je meerdere mensen in jouw team opleiden en certificeren? Neem dan direct contact met ons op via info@master-it.nl of bel 040 23 23 390.