Een Oracle certificering biedt organisaties de zekerheid dat IT professionals voldoende kennis in huis hebben op gebied van de producten en technieken die van toepassing zijn bij Oracle. Hier onder kun je de verschillende Oracle producten vinden en de daarbij horende certificeringen.

Trainingslocaties: Eindhoven, Rotterdam en Utrecht.

Vraag vrijblijvend onze Oracle certificeringsposter om de verschillende trajecten in een handig overzicht te zien.
Certificeringsposter Oracle

Oracle Database en Java SE certificeringen

Door het behalen van één of meerdere examens biedt Oracle de mogelijkheid om certificeringen te behalen. Bij Master it training kun je de ideale voorbereiding krijgen om je examen maximaal te benutten. Onze trainingen worden gegeven door gecertificeerde trainers en de dagen kun je flexibel inplannen. Wil je niet een aantal dagen achter elkaar komen trainen dan kom je gewoon verspreid over een aantal weken, dat is allemaal mogelijk.

JAVA SE

JAVA-SE8OCA

Java SE 8 Programmer Oracle Certified Associate (OCA) Certificering

JAVA-SE7OCA

Java SE 7 Programmer Oracle Certified Associate (OCA) Certificering

JAVA-SE7OCP

Java SE 7 Programmer Oracle Certified Professional (OCP) Certificering

Java Standard Edition (SE) is de meest gebruikte core platform om Java te programmeren. Om je kennis en kunde met dit pakket aan te tonen heeft Oracle verschillende certificeringen ontwikkeld. Als je wil starten met het programmeren in Java dan is de Java SE 7 OCA certificering de beste keuze!

DATABASES

ODATAB-11GOCA

Database 11g Administrator Oracle Certified Associate (OCA) Certificering

ODATAB-11GOCP

Database 11g Administrator Oracle Certified Professional (OCP) Certificering

Oracle Database is een databasemanagementsysteem en is één van de meest gebruikte databases ter wereld. Om kennis en kunde te meten zijn zijn er verschillende certificeringen te behalen. Onze database trainingen vormen de ideale voorbereiding voor deze certificeringsexamens.

Onze lesmethode Active Learning

Bij Active Learning word je gecoacht bij het ontwikkelen van vaardigheden die voor jou persoonlijk cruciaal zijn. De methode sluit goed aan bij hoe mensen leren, en houdt rekening met wat jij al weet en kunt. Als je erover nadenkt, is het zo logisch als wat.

Je bepaalt zelf je leertempo
De trainer coacht je bij het definiŽren van jouw leertraject
Je onthoudt en begrijpt je nieuwe kennis beter
Alles draait om toepassing van de stof in jouw praktijk
Active Learning vergroot je analytisch en probleemoplossend vermogen

Meer informatie