Standplaats Vianen of Eindhoven | Fulltime 

Wat verwachten we van jou?

Jij bent een ware marketing topsporter of bent van plan om dat te worden. Jouw ambities zorgen ervoor dat geen uitdaging jou te groot is. Jij bent dé marketing professional die er veel energie van krijgt om verantwoordelijk te worden voor het geheel aan (online) marketingactiviteiten en deze naar een hoger niveau te tillen. Je staat te popelen om jouw reeds opgedane kennis in te zetten in een groeiende organisatie, waar je veel ruimte krijgt om jezelf verder te ontwikkelen. Hier ga jij het verschil gaat maken als marketeer in de breedste zin van het woord. Of je nu veel ervaring of enorme passie meebrengt, we gaan graag met je in gesprek als je je herkent in onderstaande punten:

  • HBO of WO diploma
  • Ervaring met SEO, leadgeneratie, Google Analytics, e-mailmarketing, website optimalisatie, Social Media en actiecampagnes (of enthousiast om je hierin verder te ontwikkelen)
  • Brede interesse in het marketingvak
  • Creatieve doener met een groot verantwoordelijkheidsgevoel
  • Leergierig, analytisch, proactief, resultaatgericht en vindingrijk
  • Affiniteit met de IT-of opleidingenbranche is een pré

Wat kan je van ons verwachten?

Wij zijn Master it Training, waar we met een gedreven team vanuit onze kantoren in Eindhoven en Vianen werken om de best mogelijke IT-trainingen te bieden (B2B). Onze wetenschappelijk bewezen lesmethode Active Learning kenmerkt zich door kleine klassen, flexibiliteit en intensieve begeleiding met de nadruk op toepassing in de praktijk.

Om onze ambities waar te maken en te groeien naar de top hebben we jouw hulp nodig. In de rol van Online Marketeer werk je nauw samen met ons enthousiaste salesteam, deskundige productmanager en leergierige werkstudenten. Je precieze takenpakket stemmen we af op je achtergrond en ambities. Heb je nog niet zoveel ervaring, maar ben je er wel van overtuigd dat we jou moeten hebben? Ook dan horen we graag van je!

Iedereen in onze organisatie bezit in ieder geval onze vijf kernwaarden Groei, Winnen, Eenvoud, Toewijding en Plezier. We bieden jou een uitdagende functie met veel vrijheid en eigen inbreng in een inspirerend team met veel ontwikkelmogelijkheden, binnen een informele omgeving.
 

Overtuigd dat we jou zoeken?

Mooi! Vul dan het onderstaande contactformulier in! Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.