Standplaats Vianen | Fulltime 


 

Wat verwachten we van jou?

Jij bent een marketing topsporter en gaat alleen voor het allerbeste resultaat. Jouw vooruitstrevende blik zorgt ervoor dat geen uitdaging jou te groot is, vooral als die betrekking heeft op bezoekersaantallen, leadgeneratie of het uitvoeren van campagnes. Je hart gaat sneller kloppen van alles wat te maken heeft met SEO, van uitgebreide zoekwoordenanalyses tot het creŽren van interessante teksten. Je hebt een hekel aan lukraak schieten en baseert jezelf liever op (je eigen) analyses en best practices vanuit de huidige marketing trends.
 
Je laat jezelf versteld staan van je eigen visuele creaties met Photoshop en verrast je omgeving met je innovatieve blik, outside-the-box oplossingen en je onuitputtelijke bron aan creativiteit. Opgeven komt in jouw woordenboek niet voor. Als je een lijstje moet maken van je ideale takenpakket zou het er ongeveer zo uit zien:
 
  • Schrijven van relevante content (blogs, landingspaginaís, whitepapers);
  • Verbeteren van de website op alle vlakken;
  • CreŽren van oogstrelende visuals;
  • Uitvoeren van analyses in o.a. Google Analytics;
  • Optimaliseren leadgeneratie;
  • Een succes maken van social media kanalen;
  • Actiecampagnes helpen opzetten en uitvoeren.

Wat kan je van ons verwachten?

Maar genoeg over jou. Wij zijn Master it Training, waar we met een gedreven team vanuit onze kantoren in Eindhoven en Vianen werken om de best mogelijke IT-trainingen te bieden (B2B). Onze wetenschappelijk bewezen lesmethode Active Learning kenmerkt zich door kleine groepen, flexibiliteit en intensieve begeleiding met de nadruk op toepassing in de praktijk.
 
Om onze ambities waar te maken en te groeien naar de top en daar overheen hebben we jouw hulp nodig. In de rol van Online Marketeer werk je nauw samen met ons enthousiaste salesteam, deskundige productmanager, sturende marketingmanager en uitvoerende werkstudenten. Klinkt goed, toch?
 
Iedereen in onze organisatie bezit in ieder geval onze vijf kernwaarden Groei, Winnen, Eenvoud, Toewijding en Plezier. Goede tafelvoetbalskills (of de ambitie om die te ontwikkelen) helpen overigens ook. We bieden jou een uitdagende functie in een inspirerend team met veel ontwikkelmogelijkheden en eigen inbreng, binnen een informele omgeving. En natuurlijk centen.
 

Heb jij interesse in deze functie?

Vul dan het onderstaande contactformulier in! Dan neemt onze HR manager Tanja van Katwijk zo snel mogelijk contact met je op.