Bijna iedereen werkt ermee, de programma’s van Microsoft Office. Of je het nou hebt over de basisprogramma’s zoals Word, Excel, PowerPoint en Outlook, of geavanceerdere programma’s als Visio, Project of Acces, voor de meeste bedrijven zijn ze niet weg te denken. Het is belangrijk te beschikken over de benodigde kennis en vaardigheden. De juiste IT kennis helpt je een eind op weg, ongeacht de functie waarin je werkzaam bent. Het volgen van een Office training is dan ook een belangrijke toevoegingen aan je competenties.

 

Wat maakt een Office training bij Master it Training zo bijzonder?

Ten eerste zijn wij geen fan van saaie passieve trainingen. Daarom hebben wij Active trainers, die ervoor zorgen dat er naast de theoretische kennis, vooral de nadruk leggen op betere praktijkvaardigheden zodat je écht iets aan de training hebt in je dagelijks werkzaamheden.

Daarnaast is maatwerk altijd mogelijk als je meerdere cursisten tegelijk wilt trainen op je eigen locatie, ook als die cursisten een ander leerdoel hebben. Overleg met ons voor de mogelijkheden.

Bovendien zijn wij Microsoft Gold Learning Partner en onze trainers zijn gespecialiseerd in Office, wat wil zeggen dat ze vergaande kennis hebben van meerdere Office disciplines. Zo kunnen ze ook goed de koppeling leggen tussen de verschillende applicaties van Office.

 

Wij hebben de training die bij jou past!

Wij van Master it Training bieden een groot scala aan Office trainingen aan. Voor ieder wat wils dus!
Daarnaast bieden we maatwerktrainingen aan voor de programma’s Word (MWWD), Excel (MWEX), PowerPoint (MWPP), Access (MWAC) en Outlook. Daarin stel je zelf de training samen en krijg je van ons persoonlijk advies over wat het beste past bij jouw leerdoelen.

En het mooiste is, je kunt direct een offerte aanvragen voor een training bij jou op locatie! Jij bent degene die bepaalt hoe je het in wil richten. Dus vertel ons je wensen en wij vervullen ze!