In de tweede helft van 2018 is het zo ver, de release van Office 2019. Deze Office versie wordt alleen door Windows 10 ondersteund. De apps Word, Excel, PowerPoint, Outlook en Skype for Business en de serversoftware Exchange, SharePoint en Skype for Business vormen samen Office 2019 en komen alleen als click-to-runinstallatie beschikbaar. Verder wordt de totale periode van ondersteuning is verkort naar 7 jaar, bij eerdere versies was dat 10 jaar.
 

Verschil met Office 365

Click-to-runinstallatie houdt in dat je eenmalig betaalt en daarna geen licentiekosten meer hoeft te betalen. Verder komen er tussentijds geen grote updates tot de volgende versie op de markt komt. Dit staat lijnrecht tegenover Office 365, waar je juist maandelijks of jaarlijks betaalt en wat constant bijgewerkt wordt naar de nieuwste versie. Ben je dus geen voorstander van telkens updaten en telkens betalen voor een licentie? Kies dan voor Office 2019.
 

Features

Over de nieuwe features is nog weinig bekend, wel wordt er veel gespeculeerd. Een van de zekerheden is dat Microsoft dezelfde codebase gebruikt voor Office 2019 als voor Office 365, dus dat de features die in de afgelopen jaren aan Office 365 zijn toegevoegd waarschijnlijk ook in de nieuwe versie beschikbaar zullen zijn.
 

Office 2019 training

Wil jij nou zo snel mogelijk beginnen met het up-to-date krijgen van je kennis op het gebied van Office 2019? Laat dan je gegevens bij ons achter. We nemen contact met je op zodra de Office 2019 training beschikbaar is zodat je meteen kan beginnen met plannen! Uiteraard is het ook mogelijk de training incompany te volgen, vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.
Meer informatie??
 

Active Learning

We horen je al denken: "Wat is nou het voordeel van trainen bij Master it Training?Ē. Wat ons uniek maakt is dat je bij ons traint volgens de Active Learning methode. Klinkt zelf je leertempo bepalen, een trainer die je coacht door het gehele traject en nadruk op de toepassing in de praktijk je als muziek in de oren? Dan ben je bij ons aan het goede adres!