OCA staat voor Oracle Certified Associate en is een door Oracle uitgereikte certificering. OCA staat voor een uitgebreide kennis van het Oracle product waar de certificering in gehaald is en dat wordt getest door middel van een examen. In dit examen zitten vooral vragen die op echte scenarioĺs gebaseerd zijn en die een duidelijk eis stellen aan jouw kennis en kunde.

 

OCA certificeren

Master it Training heeft een groot aanbod trainingen over Oracle producten en vele daarvan kunnen de perfecte voorbereiding zijn om een examen. Door het behalen van de examens kan je dan OCA worden. Hieronder zullen we een overzicht geven van OCAĺs en hun bijbehorende trainingen die bij ons beschikbaar zijn.

OCA Java SE 7 Programmer
Om deze OCA te behalen moet je het 1Z0-803 examen behalen. Om dit examen met een goed resultaat af te kunnen leggen hebben wij Training Java SE7 Programmeren. Deze training vereist geen voorkennis en je leert er de basis van programmeren in Java.

OCA Java SE 8 Programmer
Om deze OCA te behalen moet je het 1Z0-808 examen behalen. Om je voor te bereiden op dit examen hebben wij Training Java SE 8 en OO Development Fast Track. Als je aan deze training gaat deelnemen is het wel handig als je al ervaring hebt met andere programmeer talen.

OCA Oracle Database 12c Administration
Voor deze OCA moet je twee examens succesvol afronden. De eerste gaat over jouw kennis van SQL en de tweede over jouw kennis van Oracle Database 12c. Het eerste examen mag 1Z0-071, 1Z0-061 of 1Z0-051 zijn en het tweede examen is 1Z0-062. Training Oracle Database 11g: SQL Fundamentals I bereid voor op het examen 1Z0-051 en Training Oracle Database 12c Administration bereid voor op examen 1Z0-062. In onze 12c Administration Training leer je alles om de Oracle Database operationeel te beheren en onderhouden.

OCA Oracle WebLogic Server 11g: System Administration
Om deze OCA binnen te slepen moet je het examen 1Z0-102 succesvol afronden. De training Training Oracle WebLogic Server 11g R2: System Administration 1 - Administration Essentials is hét recept voor succes bij dit examen.

 De belangrijkste Oracle database en developer trajecten in één handig overzicht zien? Vraag dan hier geheel vrijblijvend onze Oracle poster aan.

Active Learning

We maken gebruik van de lesmethode Active Learning. Hierdoor kan je je eigen leertempo bepalen en helpt jouw trainer je niet alleen met al je vragen, maar ook met het bepalen van jouw leertraject. Je onthoudt en begrijpt op deze manier nieuwe dingen beter doordat je er actief mee bezig bent. Door Active Learning vergroot je jouw analytisch en probleemoplossend vermogen en kan je alles wat je geleerd hebt toepassen in jouw praktijk.

 

Meer weten?

We helpen je graag met al jouw vragen! Laat hieronder jouw telefoonnummer achter en we bellen je op om al jouw vragen te beantwoorden en we geven je advies over alles waar je maar advies over wil hebben!