Microsoft Software Assurance Vouchers

Microsoft Software Assurance Vouchers inwisselen Gratis trainen
Iedere organisatie die een Software Assurance-overeenkomst met Microsoft heeft afgesloten, ontvangt Software Assurance Training Vouchers waarmee medewerkers gratis getraind kunnen worden. Afhankelijk van de overeenkomst met Microsoft kan het aantal vouchers oplopen tot meer dan 100. En voucher geeft recht op n dag gratis training inclusief het officile lesmateriaal van Microsoft (Microsoft Official Curriculum (MOC)) en lunch in onze Open Master Class.

Hoe weet ik of mijn organisatie over training vouchers van Microsoft beschikt?
Wilt u weten over hoeveel training vouchers uw organisatie beschikt dan kunt u dat opvragen bij Microsoft: https://licensing.microsoft.com/
Indien gewenst kunnen wij dit ook voor u opvragen. Wij hebben dan uw licentienummer nodig en de vermelding 'akkoord voor navraag'. U kunt dat opvragen via vouchers@master-it.nl

Hoe werkt het?
U kunt de vouchers per training verzilveren, maar dat kan ook in 1 keer. U heeft dan een trainingstegoed bij Master it uitstaan dat u kunt inzetten wanneer u dat nodig heeft. Houdt er rekening mee dat de 'oude' SA vouchers verlopen bij het vernieuwen van uw SA contract (iedere 3 jaar).

Beschikt u niet over voldoende vouchers? Dan is dat geen probleem. Voor het aantal dagen dat u geen vouchers inwisselt, ontvangt u een factuur.

Voor welke trainingen
De vouchers kunt u inwisselen voor alle Technische Microsoft trainingen waar een MOC aan gekoppeld is.

Uw vouchers activeren
Om uw vouchers te activeren heeft u een Microsoft ID nodig en uw licentie nummer, activeren kan eenvoudig op https://licensing.microsoft.com/.
U dient zich hiervoor wel eerst aan te melden als licentiehouder/beheerder. Een kort stappenplan vindt u hier: http://www.microsoft.com/licensing/sa/activationtrain/ De SA training vouchers activatie vindt u onder de Use button.

Problemen met verzilveren?
Indien het u niet lukt om uw vouchers te activeren dan kunt u kosteloos contact opnemen met het Microsoft Licentie Team op 0800 0221871 of stuur een mail naar vlservem@microsoft.com