Gratis trainen met vouchers

Iedere organisatie die een Software Assurance-overeenkomst met Microsoft heeft afgesloten, ontvangt Software Assurance Training Vouchers waarmee medewerkers gratis getraind kunnen worden. Afhankelijk van de overeenkomst met Microsoft kan het aantal vouchers oplopen tot meer dan 100. Eén voucher geeft recht op één dag gratis training inclusief het officiŽle lesmateriaal van Microsoft MOC (Microsoft Official Curriculum) en lunch op een van onze locaties via de Active Learning methode. Ook is het mogelijk om ze in te wisselen voor onze Blended Learning Tracks en e-learnings, neem vrijblijvend contact met ons op voor de voorwaarden.

Voor welke trainingen zijn de vouchers geschikt?

De vouchers kun je inwisselen voor alle technische Microsoft trainingen waar een MOC-boek aan gekoppeld is. Download hier gratis een lijst met een overzicht van alle trainingen die je met deze SA Vouchers kunt volgen. 


Hoe werkt het?

Je kunt de vouchers per training verzilveren, maar dat kan ook in 1 keer. Je hebt dan een trainingstegoed bij Master it uitstaan dat je kunt inzetten wanneer je dat nodig hebt. Houdt er rekening mee dat de 'oude' SA Vouchers verlopen bij het vernieuwen van je SA contract (iedere 3 jaar). Check dus op tijd of je nog SA Vouchers hebt door middel van de SA Voucher check, het zou zonde zijn als ze verlopen zonder dat je er gebruik van hebt kunnen maken!

Beschik je niet over voldoende vouchers? Dan is dat geen probleem. Voor het aantal dagen dat je geen vouchers inwisselt, ontvang je een factuur.

Hoeveel SA Vouchers heeft mijn organisatie beschikbaar?

Wil je weten hoeveel SA Vouchers er nog beschikbaar zijn voor jouw organisatie? Dit kunnen wij makkelijk voor je checken. Doe de vrijblijvende SA Voucher Check en wij laten je zo snel mogelijk weten hoeveel vouchers je bedrijf beschikbaar heeft en ook tot wanneer deze geldig zijn. Het enige wat je hoeft te doen is op de onderstaande link te klikken en je gegevens bij ons achter te laten.


De vouchers activeren

Om je vouchers te activeren heb je een Microsoft ID nodig en jouw licentie nummer, activeren kan eenvoudig op https://licensing.microsoft.com/.
 

Problemen met verzilveren?

Indien het je niet lukt om jouw vouchers te activeren of als je meer informatie wenst, neem dan contact met ons op via 040 23 23 390 of stuur ons een e-mail via info@master-it.nl.