Heb jij het laatste Microsoft certificeringen overzicht al? Microsoft heeft weer het een en ander aangepast in de certificeringstrajecten en dus het was de hoogste tijd om een nieuwe certificeringsposter uit te brengen. De meest recente wijzigingen hebben wij in een nieuwe roadmap opgenomen. Bekijk in 1 oogopslag alle trajecten. Vraag de certificeringsposter aan om te bekijken welke nieuwe certificering het beste aansluit bij jouw behoefte! 

Wil je jouw gratis Certificeringsposter ontvangen?

Hieronder kun je jouw Microsoft certificeringen overzicht aanvragen. We kunnen je de poster digitaal EN per post toesturen.
 
Als je de poster digitaal wilt kun je hem hier downloaden. 
De Microsoft Certificeringsposter per post ontvangen?
Vul hieronder je adresgegevens in om de geprinte versie in A1 formaat aan te vragen. Wij sturen de Microsoft Certificeringsposter gratis en geheel vrijblijvend toe.

Train nu nog voordeliger met onze CertificeringsPas

Een Microsoft certificering helpt je efficiŽnter te werken en draagt bij aan jouw professionele ontwikkeling als IT professional. Ook bevordert het de groei van jouw organisatie en het team waarin je werkt. Microsoft update continue hun certificeringen. Daarom is het belangrijk dat jouw Microsoft certification roadmap up-to-date blijft. Ben jij klaar om aan een Microsoft certificeringstraject te beginnen en te werken aan jouw professionele groei? Dit is het juiste moment!

Wil je advies over jouw certificeringstraject of over het behalen of behouden van de Microsoft Partner status van jouw bedrijf? Neem dan contact met ons op via info@master-it.nl of bel 040 23 23 390.