Heb jij het laatste Microsoft certificeringen overzicht al? Microsoft heeft weer het een en ander aangepast in de certificeringstrajecten en dus het was de hoogste tijd om een nieuwe certificeringsposter uit te brengen. De meest recente wijzigingen hebben wij in een nieuwe roadmap opgenomen. Bekijk in 1 oogopslag alle trajecten. Vraag de certificeringsposter aan om te bekijken welke nieuwe certificering het beste aansluit bij jouw behoefte! 


Hoe wil je jouw gratis Certificeringsposter ontvangen?

Hieronder kan je jouw Microsoft certificeringen overzicht aanvragen. Dan kan je gelijk zien welke certificeringen jij kan behalen met de certificeringsdeal. Hoe wil je de certificeringposter ontvangen? We kunnen je de poster hardcopy toesturen of digitaal.
 

Per post
Vul hieronder je adresgegevens in om de geprinte versie in A1 formaat aan te vragen, wij sturen de Microsoft certifications roadmap gratis en geheel vrijblijvend toe.
Direct in jouw mailbox
Als je de poster liever digitaal hebt kan je hem hier downloaden. 

Train 25% voordeliger met de Certificeringsdeal

Een Microsoft certificering helpt je efficiŽnter te werken en draagt bij aan jouw professionele ontwikkeling als IT professional. Ook bevordert het de groei van jouw organisatie en het team waarin je werkt. Microsoft update continue hun certificeringen. Daarom is het belangrijk dat jouw Microsoft certification roadmap up-to-date blijft. Ben jij klaar om aan een Microsoft certificeringstraject te beginnen en te werken aan jouw professionele groei? Dit is het juiste moment!
 
Met de Certificeringsdeal krijg je deze trajecten in een compleet trainingspakket. Dit is maar liefst 25% goedkoper, dan wanneer je de trainingen los inkoopt. Niet alleen sleep je zo jouw certificering voordelig binnen, ook ontvang je bij veel certificeringstrajecten een gratis iPad of JBL als beloning. Én je traint met onze wetenschappelijk bewezen lesmethode Active Learning! Mooie deal toch?
 
Wil je advies over jouw certificeringstraject of over het behalen of behouden van de Microsoft Partner status van jouw bedrijf? Neem dan contact met ons op via info@master-it.nl of bel 040 23 23 390.