Meer informatie

Bij de CertificeringsPas Plus ontvang je per training het aantal trainingsdagen dat hier standaard voor staat.

  Ontvang nu een gratis JBL Flip 3 bij deze certificering!

Meer info  Actievoorwaarden

Onze meest complete CertificeringsPas waarbij je onbeperkt kunt komen trainen voor je certificering.

  Ontvang nu een gratis iPad bij deze certificering!

De Windows 10 Specialist Certificeringspas geeft jou de ideale voorbereiding om Windows 10 Specialist te worden. In deze Certificeringspas zitten de volgende trainingen: 20697-1 Installing and Configuring Windows 10 en 20697-2 Deploying and Managing Windows 10 Using Enterprise Services Deze twee trainingen bereiden je voor op het volgende examen: 70-697: Configuring Windows Devices Naast ...

Lees verder

8.5
R Lezer volgde de training Administering System Center 2012 Configuration Manager
Cursus in je eigen tempo onder vakkundige begeleiding. De locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Voldoende parkeergelegenheid bij p+r Slinge. Goede praktijkvoorbeelden als je vragen hebt over de theorie. voor mij zeer geslaagde cursus.

Certificeringstraject

Voor de 10 Specialist certificering dient u te slagen voor het examen 70-697

1

Examen

  • 70-697 Configuring Windows Devices

Gecertificeerd als

Windows 10 Specialist

Over 10 Specialist

Omschrijving Windows certificering 10 Specialist

De Windows 10 Specialist Certificeringspas geeft jou de ideale voorbereiding om Windows 10 Specialist te worden. In deze Certificeringspas zitten de volgende trainingen:

20697-1 Installing and Configuring Windows 10 en 20697-2 Deploying and Managing Windows 10 Using Enterprise Services

Deze twee trainingen bereiden je voor op het volgende examen: 70-697: Configuring Windows Devices

Naast dat je met de certificeringspas beide trainingen voor een voordelige prijs kunt kunt volgen krijg je het volgende nog extra er bij:

  • 180 dagen 24/7 toegang tot online labs die overal beschikbaar zijn.
  • 1,5 jaar toegang tot onze exclusieve Master it Portal met extra materiaal en video's.

Samen gevat is de Windows 10 Specialist Certificeringspas de ideale voorbereiding op je examen en het succesvol behalen van je certificering!

Voor wie is de Windows certificering 10 Specialist geschikt?

IT professionals die verantwoordelijk zijn voor het beheer en het leveren van support voor Windows 10.

Met deze CertificeringsPas beschik je over een compleet opleidingstraject voor het behalen van je Microsoft certificering. Afhankelijk van je wensen en studiebehoefte maakt je de keuze voor de best passende uitvoering. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om onbeperkt te trainen, maar kun je er ook voor kiezen om het trainen bij ons op locatie te combineren met zelfstudie.

Algemeen

Wij kunnen trainingen op deze manier aanbieden door onze unieke Active Learning methode. Je zit in een klas met maximaal 8 cursisten en wordt begeleid door één van de beste trainers op het betreffende vakgebied. Waar mogelijk wordt de leerstof klassikaal behandeld, maar het grootste deel van de training wordt individueel benaderd. Dit heeft als voordeel dat je in je eigen tempo kunt werken en alleen aandacht besteedt aan die onderdelen waar je training voor nodig hebt. Op deze manier is het mogelijk om tot 40% voordeliger te trainen.

Nee, er is een computer geïnstalleerd, er ligt een boek en een kladblok met pen. Koffie, thee en lunch is inclusief.
Evt. kun je wel een werkelijke situatie uit je dagelijkse werkzaamheden bespreken tijdens de training.

Je kunt altijd contact met ons opnemen. Als je de contactgegevens van je trainer hebt, kun je hem of haar een e-mail sturen met de betreffende screendumps en of bijlages. Als je geen contactgegevens hebt van je trainer, kun je natuurlijk ook je e-mail sturen naar info@master-it.nl. Je mail wordt dan doorgestuurd.

Examen

Iedere cursist is natuurlijk anders. Wij raden aan om na de training rekening te houden met zo’n 30 tot 45 uur zelfstudie.

Volg een training, lees het boek nog eens door, bouw een eigen systeem na, oefen met behulp van goedgekeurde oefenexamens (geen braindumps), analyseer de foute antwoorden, gebruik internet hiervoor; zoek op Youtube en internet naar extra materiaal en demo filmpjes.

Als je meerdere keren 80% van de oefenvragen goed hebt, zonder dat je ze uit je hoofd kent.

Na de eerste keer zakken, kan het examen herkanst worden na één week. En als je voor de tweede keer zakt, na twee weken. De derde keer, na drie weken en zo telkens verder. Als je 6 keer gezakt bent voor een examen in 1 jaar, moet je een jaar wachten (dit laatste geldt dus niet als je dit jaar 4 keer bent gezakt en het jaar daarvoor 2 keer, dan heb je nu dus nog 2 kansen dit jaar).

Het herexamen kan ook via de website aangevraagd worden zoals het eerste examen.

Dat is het praktische deel. Wat betreft de inhoud: Blijf positief, zie het examen als een echt oefenexamen. Schrijf, zo snel mogelijk, op met welke soort vragen je moeite had of hebt moeten gokken. Dit zijn de punten waarop je nog extra moet oefenen. Laat het dan even rusten voor een paar dagen. Begin daarna weer met je studie. Focus niet alleen op de zaken die je niet wist maar geef ze wel extra aandacht.

Vervolgtrajecten