Over Productivity

Omschrijving MCSE certificering Productivity

De MCSE (Microsoft Certified Solutions Expert): Productivity-certificering biedt je de handvaten die je nodig hebt om expert te worden in krachtige en veilige mobility beheeroplossingen. Technieken zoals Microsoft Intune, Azure Active Directory en Windows System Center komen aan bod.

Stap 1: behaal één van de 2 MCSA certificeringen:

MCSA Windows Server 2012: om deze certificering te behalen dien je te slagen voor de examens 70-410, 70-411 en 70-412 (bijbehorende trainingen: MS20410, MS20411 en MS20412).

MCSA Windows Server 2016: om deze certificering te behalen dien je te slagen voor de examens 70-740, 70-741 en 70-742 (bijbehorende trainingen: MS20740, MS20741 en MS20742).

Om je slagingskans te vergroten is het aan te raden de bijbehorende training te volgen voorafgaand aan het examen. Ook bieden wij je met de CertificeringsPas de kan om binnen 1 jaar je MCSA te behalen. Voor meer informatie daarover kun je kijken bij de MCSA waarin je geïnteresseerd bent.

Stap 2: behaal één van de onderstaande examens:

70-345: Designing and Deploying Microsoft Exchange Server 2016 (trainingen MS20345-1 & MS20345-2)

70-339: Managing Microsoft SharePoint Server 2016 (trainingen MS20339-1 & MS20339-2)

70-333: Deploying Enterprise Voice with Skype for Business 2015 (training MS40409)

70-334: Core Solutions of Microsoft Skype for Business 2015 (training MS20334)

Met dit Microsoft Certified Solutions Expert (MCSE) certificaat bewijs je te beschikken over specifieke kennis van een Microsoft technologie.

Klik hier voor meer informatie over de verschillende Microsoft Expert trajecten.

Voor wie is de MCSE certificering Productivity geschikt?

Als je een MCSE: Productivity-certificering behaalt, heb je de juiste kwalificatie voor een functie als beheerder van een netwerk of computersystemen.

Algemeen

Wij kunnen trainingen op deze manier aanbieden door onze unieke Active Learning methode. Je zit in een klas met maximaal 8 cursisten en wordt begeleid door één van de beste trainers op het betreffende vakgebied. Waar mogelijk wordt de leerstof klassikaal behandeld, maar het grootste deel van de training wordt individueel benaderd. Dit heeft als voordeel dat je in je eigen tempo kunt werken en alleen aandacht besteedt aan die onderdelen waar je training voor nodig hebt. Op deze manier is het mogelijk om tot 40% voordeliger te trainen.

Nee, er is een computer geïnstalleerd, er ligt een boek en een kladblok met pen. Koffie, thee en lunch is inclusief.
Evt. kun je wel een werkelijke situatie uit je dagelijkse werkzaamheden bespreken tijdens de training.

Je kunt altijd contact met ons opnemen. Als je de contactgegevens van je trainer hebt, kun je hem of haar een e-mail sturen met de betreffende screendumps en of bijlages. Als je geen contactgegevens hebt van je trainer, kun je natuurlijk ook je e-mail sturen naar info@master-it.nl. Je mail wordt dan doorgestuurd.

Examen

Iedere cursist is natuurlijk anders. Wij raden aan om na de training rekening te houden met zo’n 30 tot 45 uur zelfstudie.

Volg een training, lees het boek nog eens door, bouw een eigen systeem na, oefen met behulp van goedgekeurde oefenexamens (geen braindumps), analyseer de foute antwoorden, gebruik internet hiervoor; zoek op Youtube en internet naar extra materiaal en demo filmpjes.

Als je meerdere keren 80% van de oefenvragen goed hebt, zonder dat je ze uit je hoofd kent.

Na de eerste keer zakken, kan het examen herkanst worden na één week. En als je voor de tweede keer zakt, na twee weken. De derde keer, na drie weken en zo telkens verder. Als je 6 keer gezakt bent voor een examen in 1 jaar, moet je een jaar wachten (dit laatste geldt dus niet als je dit jaar 4 keer bent gezakt en het jaar daarvoor 2 keer, dan heb je nu dus nog 2 kansen dit jaar).

Het herexamen kan ook via de website aangevraagd worden zoals het eerste examen.

Dat is het praktische deel. Wat betreft de inhoud: Blijf positief, zie het examen als een echt oefenexamen. Schrijf, zo snel mogelijk, op met welke soort vragen je moeite had of hebt moeten gokken. Dit zijn de punten waarop je nog extra moet oefenen. Laat het dan even rusten voor een paar dagen. Begin daarna weer met je studie. Focus niet alleen op de zaken die je niet wist maar geef ze wel extra aandacht.

Vervolgtrajecten