Meer informatie

Bij de CertificeringsPas Plus ontvang je per training het aantal trainingsdagen dat hier standaard voor staat.

Meer info  Actievoorwaarden

Onze meest complete CertificeringsPas waarbij je onbeperkt kunt komen trainen voor je certificering.

Met de CertificeringsPas beschik je over een compleet opleidingstraject voor het behalen van de MCSA certificering Windows Server 2012. Met dit Microsoft Certified Solutions Associate (MCSA) certificaat bewijst u te beschikken over specifieke kennis van de Microsoft Windows Server 2012 technologie. TrajectProfessionals Voor de MCSA certificering Windows Server 2012 dien je te slagen ...

Lees verder

8.5
Anton Arntz volgde de training Installing and Configuring Microsoft Windows Server 2012 R2
Ik heb mijn eerste training bij Master it als ontzettend plezierig ervaren. De mix tussen zelfstudie en uitleg was voor mij perfect. Het leslokaal was prima ingericht en de trainer was uitstekend op de hoogte van de stof. Ik zie mijn volgende trainingen bij Master it met plezier tegemoet.

Certificeringstraject

Voor de Windows Server 2012 certificering dient u te slagen voor 3 examens (70-410 en 70-411 en 70-412).

1

Examen

  • 70-410 Installing and Configuring Windows Server 2012
2

Examen

  • 70-411 Administering Windows Server 2012

Trainingen

3

Examen

  • 70-412 Configuring Advanced Windows Server 2012 Services

Gecertificeerd als

MCSA Windows Server 2012

Over Windows Server 2012

Omschrijving MCSA certificering Windows Server 2012

Met de CertificeringsPas beschik je over een compleet opleidingstraject voor het behalen van de MCSA certificering Windows Server 2012.
Met deze Microsoft Certified Solutions Associate (MCSA) certificering bewijs je te beschikken over specifieke kennis van de Microsoft Windows Server 2012 technologie.

Traject

Voor de MCSA certificering Windows Server 2012 dien je te slagen voor de volgende core examens:

  • 70-410 Installing and Configuring Windows Server 2012
  • 70-411 Administering Windows Server 2012
  • 70-412 Configuring Advanced Windows Server 2012 Services

Voor wie is de MCSA certificering Windows Server 2012 geschikt?

Deze certificering is voor IT Professionals met kennis en ervaring van het Windows Server 2012 Operating System. Door middel van deze certificering bewijs je dat je over voldoende vaardigheden en kennis beschikt om Windows Server 2012 geavanceerd te configureren.

Deze certificering toont aan dat je beschikt over de competenties:

  • Beheren en onderhouden van een Windows Server 2012-infrastructuur, zoals fouttolerantie, certificaat diensten, en identiteit federatie
  • Implementeren, beheren, onderhouden en provisioning services en infrastructuur in een Windows Server 2012-omgeving

Met de CertificeringsPas beschik je over een compleet opleidingstraject voor het behalen van een Microsoft certificering. Afhankelijk van jouw wensen en studiebehoefte maak je de keuze voor de best passende uitvoering. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om onbeperkt te trainen, maar kun je er ook voor kiezen om het trainen bij ons op locatie te combineren met zelfstudie.

Algemeen

Wij kunnen trainingen op deze manier aanbieden door onze unieke Active Learning methode. Je zit in een klas met maximaal 8 cursisten en wordt begeleid door één van de beste trainers op het betreffende vakgebied. Waar mogelijk wordt de leerstof klassikaal behandeld, maar het grootste deel van de training wordt individueel benaderd. Dit heeft als voordeel dat je in je eigen tempo kunt werken en alleen aandacht besteedt aan die onderdelen waar je training voor nodig hebt. Op deze manier is het mogelijk om tot 40% voordeliger te trainen.

Nee, er is een computer geïnstalleerd, er ligt een boek en een kladblok met pen. Koffie, thee en lunch is inclusief.
Evt. kun je wel een werkelijke situatie uit je dagelijkse werkzaamheden bespreken tijdens de training.

Je kunt altijd contact met ons opnemen. Als je de contactgegevens van je trainer hebt, kun je hem of haar een e-mail sturen met de betreffende screendumps en of bijlages. Als je geen contactgegevens hebt van je trainer, kun je natuurlijk ook je e-mail sturen naar info@master-it.nl. Je mail wordt dan doorgestuurd.

Examen

Iedere cursist is natuurlijk anders. Wij raden aan om na de training rekening te houden met zo’n 30 tot 45 uur zelfstudie.

Volg een training, lees het boek nog eens door, bouw een eigen systeem na, oefen met behulp van goedgekeurde oefenexamens (geen braindumps), analyseer de foute antwoorden, gebruik internet hiervoor; zoek op Youtube en internet naar extra materiaal en demo filmpjes.

Als je meerdere keren 80% van de oefenvragen goed hebt, zonder dat je ze uit je hoofd kent.

Na de eerste keer zakken, kan het examen herkanst worden na één week. En als je voor de tweede keer zakt, na twee weken. De derde keer, na drie weken en zo telkens verder. Als je 6 keer gezakt bent voor een examen in 1 jaar, moet je een jaar wachten (dit laatste geldt dus niet als je dit jaar 4 keer bent gezakt en het jaar daarvoor 2 keer, dan heb je nu dus nog 2 kansen dit jaar).

Het herexamen kan ook via de website aangevraagd worden zoals het eerste examen.

Dat is het praktische deel. Wat betreft de inhoud: Blijf positief, zie het examen als een echt oefenexamen. Schrijf, zo snel mogelijk, op met welke soort vragen je moeite had of hebt moeten gokken. Dit zijn de punten waarop je nog extra moet oefenen. Laat het dan even rusten voor een paar dagen. Begin daarna weer met je studie. Focus niet alleen op de zaken die je niet wist maar geef ze wel extra aandacht.