Meer informatie

Bij de CertificeringsPas Plus ontvang je per training het aantal trainingsdagen dat hier standaard voor staat.

Dit MCSA traject is bedoeld om je meer kennis te geven over de cloudgehoste toepassingen met Office 365. Om deze certificering te behalen moet je 2 twee examens afronden, namelijk: 70-346 Managing Office 365 Identities and Requirements & 70-346 Enabling Office 365 Services.

Om een optimale voorbereiding voor beide examens te garanderen moet je de volgende training volgen: 20346 Managing Office 365 Identities and Requirements.

Advies Master it Training:

Wij raden cursisten aan om deze training op 5 aansluitende dagen te volgen voor het beste resultaat. De training maakt gebruik van Azure in de lab omgeving en deze is maar voor een beperkte periode beschikbaar.

8.5
R Lezer volgde de training Administering System Center 2012 Configuration Manager
Cursus in je eigen tempo onder vakkundige begeleiding. De locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Voldoende parkeergelegenheid bij p+r Slinge. Goede praktijkvoorbeelden als je vragen hebt over de theorie. voor mij zeer geslaagde cursus.

Certificeringstraject

Voor de Office 365 certificering dient u te slagen voor 2 examens (70-346 en 70-347).

1

Examen

  • 70-346 Managing Office 365 Identities and Requirements
2

Examen

  • 70-347 Enabling Office 365 Services

Gecertificeerd als

MCSA Office 365

Over Office 365

Omschrijving MCSA certificering Office 365

Dit MCSA traject is bedoeld om je meer kennis te geven over de cloudgehoste toepassingen met Office 365. Om deze certificering te behalen moet je 2 twee examens afronden, namelijk: 70-346 Managing Office 365 Identities and Requirements & 70-347 Enabling Office 365 Services.

Om een optimale voorbereiding voor beide examens te garanderen moet je de volgende training volgen: 20346 Managing Office 365 Identities and Requirements.

Advies Master it Training:

Wij raden cursisten aan om deze training op 5 aansluitende dagen te volgen voor het beste resultaat. De training maakt gebruik van Azure in de lab omgeving en deze is maar voor een beperkte periode beschikbaar.

Voor wie is de MCSA certificering Office 365 geschikt?

Deze certificering is voor diegene die meer kennis op wil doen op gebied van de implementatie van het Office 365 pakket.

Algemeen

Wij kunnen trainingen op deze manier aanbieden door onze unieke Active Learning methode. Je zit in een klas met maximaal 8 cursisten en wordt begeleid door één van de beste trainers op het betreffende vakgebied. Waar mogelijk wordt de leerstof klassikaal behandeld, maar het grootste deel van de training wordt individueel benaderd. Dit heeft als voordeel dat je in je eigen tempo kunt werken en alleen aandacht besteedt aan die onderdelen waar je training voor nodig hebt. Op deze manier is het mogelijk om tot 40% voordeliger te trainen.

Nee, er is een computer geïnstalleerd, er ligt een boek en een kladblok met pen. Koffie, thee en lunch is inclusief.
Evt. kun je wel een werkelijke situatie uit je dagelijkse werkzaamheden bespreken tijdens de training.

Je kunt altijd contact met ons opnemen. Als je de contactgegevens van je trainer hebt, kun je hem of haar een e-mail sturen met de betreffende screendumps en of bijlages. Als je geen contactgegevens hebt van je trainer, kun je natuurlijk ook je e-mail sturen naar info@master-it.nl. Je mail wordt dan doorgestuurd.

Examen

Iedere cursist is natuurlijk anders. Wij raden aan om na de training rekening te houden met zo’n 30 tot 45 uur zelfstudie.

Volg een training, lees het boek nog eens door, bouw een eigen systeem na, oefen met behulp van goedgekeurde oefenexamens (geen braindumps), analyseer de foute antwoorden, gebruik internet hiervoor; zoek op Youtube en internet naar extra materiaal en demo filmpjes.

Als je meerdere keren 80% van de oefenvragen goed hebt, zonder dat je ze uit je hoofd kent.

Na de eerste keer zakken, kan het examen herkanst worden na één week. En als je voor de tweede keer zakt, na twee weken. De derde keer, na drie weken en zo telkens verder. Als je 6 keer gezakt bent voor een examen in 1 jaar, moet je een jaar wachten (dit laatste geldt dus niet als je dit jaar 4 keer bent gezakt en het jaar daarvoor 2 keer, dan heb je nu dus nog 2 kansen dit jaar).

Het herexamen kan ook via de website aangevraagd worden zoals het eerste examen.

Dat is het praktische deel. Wat betreft de inhoud: Blijf positief, zie het examen als een echt oefenexamen. Schrijf, zo snel mogelijk, op met welke soort vragen je moeite had of hebt moeten gokken. Dit zijn de punten waarop je nog extra moet oefenen. Laat het dan even rusten voor een paar dagen. Begin daarna weer met je studie. Focus niet alleen op de zaken die je niet wist maar geef ze wel extra aandacht.

Vervolgtrajecten