Meer informatie

Bij de CertificeringsPas Plus ontvang je per training het aantal trainingsdagen dat hier standaard voor staat.

  Ontvang nu een gratis JBL Flip 3 bij deze certificering!

Meer info  Actievoorwaarden

Onze meest complete CertificeringsPas waarbij je onbeperkt kunt komen trainen voor je certificering.

  Ontvang nu een gratis iPad bij deze certificering!

Met de CertificeringsPas beschik je over een compleet opleidingstraject voor het behalen van de MCSA Cloud Platform Certificering. Met dit Microsoft Certified Solutions Associate (MCSA) certificaat bewijs je te beschikken over specifieke kennis van de Azure oplossingen van Microsoft. Traject Om het MCSA Cloud Platform certificaat te behalen dien je de volgende examens ...

Lees verder

8.5
Martijn Avis volgde de training Software Development Fundamentals
Prima faciliteiten, goed bereikbaar en uitstekende ondersteuning van de verschillende trainers. Ik ben ervan overtuigd dat deze training mij enorm gaat helpen bij mijn werkzaamheden en bij het vinden van een mooie positie.

Certificeringstraject

Voor de Cloud Platform certificering dient u te slagen voor 2 examens (70-532 en 70-533).

1

Examen

  • 70-532 Developing Microsoft Azure Solutions
2

Examen

  • 70-533 Implementeren van Microsoft Azure Infrastructure Solutions

Gecertificeerd als

MCSA Cloud Platform

Over Cloud Platform

Omschrijving MCSA certificering Cloud Platform

Met de CertificeringsPas beschik je over een compleet opleidingstraject voor het behalen van de MCSA Cloud Platform Certificering. Met dit Microsoft Certified Solutions Associate (MCSA) certificaat bewijs je te beschikken over specifieke kennis van de Azure oplossingen van Microsoft.

Traject

Om het MCSA Cloud Platform certificaat te behalen dien twee van de drie onderstaande examens te behalen:

70-532 Developing Microsoft Azure Solutions
70-533 Implementing Microsoft Azure Infrastructure Solutions
70-535 Architecting Microsoft Azure Solutions

Voor wie is de MCSA certificering Cloud Platform geschikt?

Doelgroep van deze certificering zijn IT Professionals die een certificering op het gebied van Microsoft Azure willen behalen.

Met de CertificeringsPas beschik je over een compleet opleidingstraject voor het behalen van een Microsoft certificering. Afhankelijk van jouw wensen en studiebehoefte maak je de keuze voor de best passende uitvoering. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om onbeperkt te trainen, maar kun je er ook voor kiezen om het trainen bij ons op locatie te combineren met zelfstudie.

Algemeen

Wij kunnen trainingen op deze manier aanbieden door onze unieke Active Learning methode. Je zit in een klas met maximaal 8 cursisten en wordt begeleid door één van de beste trainers op het betreffende vakgebied. Waar mogelijk wordt de leerstof klassikaal behandeld, maar het grootste deel van de training wordt individueel benaderd. Dit heeft als voordeel dat je in je eigen tempo kunt werken en alleen aandacht besteedt aan die onderdelen waar je training voor nodig hebt. Op deze manier is het mogelijk om tot 40% voordeliger te trainen.

Nee, er is een computer geïnstalleerd, er ligt een boek en een kladblok met pen. Koffie, thee en lunch is inclusief.
Evt. kun je wel een werkelijke situatie uit je dagelijkse werkzaamheden bespreken tijdens de training.

Je kunt altijd contact met ons opnemen. Als je de contactgegevens van je trainer hebt, kun je hem of haar een e-mail sturen met de betreffende screendumps en of bijlages. Als je geen contactgegevens hebt van je trainer, kun je natuurlijk ook je e-mail sturen naar info@master-it.nl. Je mail wordt dan doorgestuurd.

Examen

Iedere cursist is natuurlijk anders. Wij raden aan om na de training rekening te houden met zo’n 30 tot 45 uur zelfstudie.

Volg een training, lees het boek nog eens door, bouw een eigen systeem na, oefen met behulp van goedgekeurde oefenexamens (geen braindumps), analyseer de foute antwoorden, gebruik internet hiervoor; zoek op Youtube en internet naar extra materiaal en demo filmpjes.

Als je meerdere keren 80% van de oefenvragen goed hebt, zonder dat je ze uit je hoofd kent.

Na de eerste keer zakken, kan het examen herkanst worden na één week. En als je voor de tweede keer zakt, na twee weken. De derde keer, na drie weken en zo telkens verder. Als je 6 keer gezakt bent voor een examen in 1 jaar, moet je een jaar wachten (dit laatste geldt dus niet als je dit jaar 4 keer bent gezakt en het jaar daarvoor 2 keer, dan heb je nu dus nog 2 kansen dit jaar).

Het herexamen kan ook via de website aangevraagd worden zoals het eerste examen.

Dat is het praktische deel. Wat betreft de inhoud: Blijf positief, zie het examen als een echt oefenexamen. Schrijf, zo snel mogelijk, op met welke soort vragen je moeite had of hebt moeten gokken. Dit zijn de punten waarop je nog extra moet oefenen. Laat het dan even rusten voor een paar dagen. Begin daarna weer met je studie. Focus niet alleen op de zaken die je niet wist maar geef ze wel extra aandacht.

Vervolgtrajecten