IT certificeringen bieden organisaties de zekerheid dat IT professionals voldoende kennis in huis hebben om ervoor te zorgen dat bedrijfsprocessen goed blijven lopen. Voor detacheringsorganisaties en consultancybureaus is een IT certificering bovendien van belang om de concurrentie voor te blijven, want een gecertificeerde medewerker is nu eenmaal meer waard. Trainingslocaties: Eindhoven, Rotterdam en Utrecht

Certificeringsposter Aanvragen

De CertificeringsPas; Zo eenvoudig certificeer je dus!

CertificeringsPas - Onbeperkt trainen
Onbeperkt trainen;
Binnen 1 jaar Microsoft gecertificeerd
Compleet IT opleidingstraject
25% voordeliger

MCSA, MCSE en andere Microsoft certificeringen

Microsoft Partner Gold Learning

Microsoft biedt IT Professionals de mogelijkheid om zich door middel van het behalen van ťťn of meerdere examens te certificeren als Microsoft Certified Professional (MCP). De te volgen Microsoft trainingen zijn zodanig op elkaar afgestemd, dat de benodigde tijd voor studie en examen uitstekend op elkaar aansluit. De trainingen t.b.v. een Microsoft certificering zijn ook allemaal afzonderlijk van elkaar te reserveren en te volgen. Alleen bij Master it kun je zelf bepalen wanneer je komt trainen. En als je al veel voorkennis hebt, hoef je bij ons niet het hele trainingstraject te doorlopen. Bij ons traint iedereen alleen datgene wat hij echt nodig heeft. Bel ons als je hier meer informatie over wilt hebben.

Microsoft Certified Solutions Associate

MCSAWS12

MCSA Windows Server 2012

MCSAWS16

MCSA Windows Server 2016

MCSAW10SPEC

Windows 10 Specialist

MCSA10

MCSA Windows 10

MCSASQL12

MCSA SQL Server 2012

MCSAWS12UPG

MCSA Windows Server 2012 Upgrade

MCSAO365

MCSA Office 365

MCSAWA

MCSA Web Applications HTML5

MCSASQL16DD

MCSA SQL 2016 Database Development

MCSASQL16BID

MCSA SQL 2016 Business Intelligence Development

MCSASQL16DA

MCSA SQL 2016 Database Administration

MCSACP

MCSA Cloud Platform

MCSAWACS

MCSA Web Applications C#

MCSAMSL

MCSA Machine Learning

MCSABIR

MCSA BI Reporting

De Microsoft Certified Solutions Associate (MCSA) certificering is het Associate niveau, dat een duidelijk uitgangspunt is voor IT-professionals in hun IT carriŤre. Kandidaten moeten bewijzen dat ze over de vereiste vaardigheden beschikken om een vliegende start te maken in hun IT carriŤre. Het MCSA niveau is de basis en de eerste vereiste certificering om een MCSE certificering te behalen.

Microsoft Certified Solutions Expert

MCSECLDPL

MCSE Cloud Platform and Infrastructure

MCSEMOB

MCSE Mobility

MCSEDMA

MCSE Data Management and Analytics

MCSEPROD

MCSE Productivity

De Microsoft Certified Solutions Expert (MCSE) is het Expert niveau en komt overeen met het development niveau ofwel Microsoft Certified Solutions Developer (MCSD). De MCSE certificering is het paradepaardje van Microsoft en biedt alle mogelijkheden voor IT professionals om de overgang naar de cloud voor hun organisatie soepel te laten verlopen. Aan de MCSE en MCSD certificering herkent men de ware IT professionals en software ontwikkelaars. Zij hebben een brede en diepgaande kennis over de Microsoft oplossingen.

Zowel bij de MCSE certificering als bij de MCSD certificering is het van belang om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen en technologieŽn. Om het niveau hoog te houden, is regelmatig vernieuwing van het MCSE certificaat noodzakelijk.

Van IT professionals die MCSE gecertificeerd zijn, mag de werkgever of opdrachtgever verwachten dat hij zijn werk naar behoren kan uitvoeren zelfs in de huidige, snel veranderende technologische omgeving van service packs, revisies en de laatste versies van betreffende software.

Microsoft Certified Solutions Developer

MCSDAB

MCSD App Builder

De Microsoft Certified Solutions Developer (MCSD) is het Developer niveau en komt overeen met het Expert niveau ofwel Microsoft Certified Solutions Expert (MCSE). Als je een ontwikkelaar bent met een expertise in het analyseren en ontwerpen van enterprise-oplossingen met behulp van verschillende Microsoft programmeertalen en development tools, dan is dit de certificering die je wilt halen. Benadruk je expertise en verhoog tegelijkertijd je toegevoegde waarde.

Aan de MCSD en MCSE certificering herkent men de ware IT professionals en software ontwikkelaars. Zij hebben een brede en diepgaande kennis over de Microsoft oplossingen.

Zowel bij de MCSD certificering als bij de MCSE certificering is het van belang om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen en technologieŽn. Om het niveau hoog te houden, is regelmatig vernieuwing van het MCSD certificaat noodzakelijk.

Van IT professionals die MCSD gecertificeerd zijn, mag de werkgever of opdrachtgever verwachten dat hij zijn werk naar behoren kan uitvoeren zelfs in de huidige, snel veranderende technologische omgeving van service packs, revisies en de laatste versies van betreffende software.

Microsoft Certified Business Management Solutions

Microsoft Office Specialist

Onze lesmethode Active Learning

Bij Active Learning word je gecoacht bij het ontwikkelen van vaardigheden die voor jou persoonlijk cruciaal zijn. De methode sluit goed aan bij hoe mensen leren, en houdt rekening met wat jij al weet en kunt. Als je erover nadenkt, is het zo logisch als wat.

Je bepaalt zelf je leertempo
De trainer coacht je bij het definiŽren van jouw leertraject
Je onthoudt en begrijpt je nieuwe kennis beter
Alles draait om toepassing van de stof in jouw praktijk
Active Learning vergroot je analytisch en probleemoplossend vermogen

Meer informatie