Met een Microsoft Azure certificering laat je zien dat je de juiste kennis en vaardigheden bezit om te voldoen aan (toekomstige) bedrijfsbehoeften en is een waardevolle toevoeging in jouw professionele carriŤre. Zie hieronder voor de trajecten om MCSA en/of MCSE gecertificeerd te raken op het gebied van Azure.

MCSA: Cloud Platform

Met een MCSA (Microsoft Certified Solutions Associate) Cloud Platform certificering toon je aan dat je beschikt over de expertise in Microsoft-cloudtechnologieŽn waarmee It-kosten kunnen worden verlaagd en meer economische toegevoegde waarde aan moderne bedrijven kan worden geleverd. Deze certificering geeft je alle benodigde basiskennis voor de positie van cloudbeheerder of -architect. Om deze behalen volg je de twee onderstaande trainingen en slaag je voor de bijbehorende examens.

Examen: 70-532
 
Examen: 70-533
 
Deze certificering kun je nu ook behalen via onze unieke Cloud Bootcamp.
 

MCSE: Cloud Platform & Infrastructure

Met MCSE (Microsoft Certified Solutions Expert): Cloud Platform & Infrastructure-certificering toon je aan dat je beschikt over de vaardigheden die nodig zijn om een uiterst efficiŽnt en modern datacenter te runnen en dat je expertise hebt op het gebied van cloudtechnologieŽn, identiteitsbeheer, systeembeheer, virtualisatie, opslag en netwerken. Deze certificering zorgt voor de juiste kwalificatie voor een functie als cloudbeheerder, cloudarchitect of specialist op het gebied van computerondersteuning of informatiebeveiliging.

Om deze certificering te kunnen behalen, dien je eerst de MCSA Cloud Platform te behalen (zoals hierboven beschreven). In plaats van deze MCSA kan er ook gekozen worden voor het behalen van MCSA Windows Server 2012 of MCSA Windows Server 2016. Vervolgens kies je één van de onderstaande trainingen, waarbij je jouw MCSE certificering behaalt als je slaagt voor het bijbehorende examen.

 
Examen: 70-744
 
Examen: 70-413
 
Examen: 70-414
 
Examen: 70-246
 
Examen: 70-247
 
Let op: Je kunt niet met hetzelfde optionele examen voldoen aan de vereisten voor zowel MCSA als MCSE. Als je bijvoorbeeld bent geslaagd voor examen 533 en 532 om de MCSA: Cloud Platform-certificering te behalen, moet je een derde, uniek optioneel examen doen om de MCSE: Cloud Platform and Infrastructure-certificering te verdienen.
 

Meer weten over Azure Certificeringen

Wil je meer weten over welke training het beste bij jouw situatie past? Of ben je benieuwd naar de verschillende interessante certificeringstrajecten die wij aanbieden? Neem dan direct contact met ons op of laat hieronder jouw gegevens achter. Wij voorzien je graag van meer informatie en/of een passend, vrijblijvend studieadvies. 
 
Meer informatie?