Met een Microsoft Azure certificering laat je zien dat je de juiste kennis en vaardigheden bezit om te voldoen aan (toekomstige) bedrijfsbehoeften en is een waardevolle toevoeging in jouw professionele carričre. Microsoft Azure wordt wereldwijd al door meer dan honderdduizenden bedrijven gebruikt en het groeit nog steeds door als een razende. In 2021 heeft 38% van alle IT-rollen te maken met de cloud. Daarom zit je met een Azure certificering altijd goed.
 
Met de onderstaande certificeringen voor Azure laat jij zien dat jij bijblijft met de ontwikkelingen in de markt. Deze zijn ingedeeld op Associate niveau (Voorheen MSCA) en Expert niveau (Voorheen MSCE).
 
 

Microsoft Azure Associate Certificering (Voorheen MCSA)

Waar je voorheen de MSCA Cloud Platform Azure Certificering kon behalen, heb je nu de keuze uit diverse Microsoft Azure certificeringen. Wil jij een gecertificeerde Azure Administrator  worden en alles leren over het beheer in Azure? Een Azure Developer? Of ga jij liever voor een van de data-Azure certificaten die je wegwijs maken in de data/SQL services van Azure? Met een Associate certificering kan jij jouw expertise in Azure aantonen. Onderstaand vind je jouw mogelijkheden:


Microsoft Azure Expert Certificeringen

Wil jij een stapje verder gaan? Dan is een Azure Expert certificering wat je zoekt. Voorheen had je op dit niveau het MSCE Cloud Platform certificaat. Deze is helaas niet meer beschikbaar en vervangen door de Azure Solutions Architect en de Azure DevOps Engineer Expert. Op het Expert-niveau ken jij alle mogelijkheden binnen Azure en kan jij anderen adviseren over de implementatie hiervan. Veel professionals stoppen niet na het behalen van een associate certificering. Zij willen vaardigheden vastleggen met een Microsoft Azure Expert certificering.  Welke past er het beste bij jou? 
 

Meer weten over Azure Certificeringen

Wil je meer weten over welke training het beste bij jouw situatie past? Of ben je benieuwd naar de verschillende interessante certificeringstrajecten die wij aanbieden? Neem dan direct contact met ons op of laat hieronder jouw gegevens achter. Wij voorzien je graag van meer informatie en/of een passend, vrijblijvend studieadvies. 
 
Meer informatie?