Met de MCSE (Microsoft Certified Solutions Expert) Productivity certificering toon je aan dat je over de vaardigheden beschikt om je bedrijf naar de cloud te verplaatsen, de productiviteit en flexibiliteit van de gebruiker te verhogen, gegevensverlies te beperken en de gegevensbeveiliging van jouw organisatie te verbeteren. Met deze certificering toon je aan dat je de juiste kwalificatie bezit voor een functie als beheerder van een netwerk of computersystemen. Deze kun je behalen door onderstaande stappen te doorlopen.

Stap 1

Behaal de MCSA (Microsoft Certified Solutions Associate) Office 365 certificering, die bestaat uit twee trainingen en één examen.  
 
Examens: 70-346 en 70-347
 

Stap 2

 
Kies uit onderstaande trainingen en behaal één bijbehorende examen. Na het behalen van een van deze examens behaal je de MCSE Productivity certificering.
 
Examen: 70-345
 
Examen: 70-339
 
Examen: 70-334
 
Examen: 70-331
 
Examen: 70-332
 
Examen: 70-341
 
Examen: 70-342
 

Meer weten

Wil je meer weten over deze certificering? Of ben je benieuwd hoe je deze het meest effectief kunt behalen? Neem dan direct contact met ons op of laat hieronder jouw gegevens achter. We voorzien je graag van meer informatie en/of een passend, vrijblijvend studieadvies.  
 
Meer informatie?