Met een behaalde MSCA SQL 2016 certificering bewijs je dat je de juiste kennis en vaardigheden bezit op het gebied van het ontwerpen, samenstellen en onderhouden van de nieuwste database- en informatieoplossingen die geschikt zijn voor de cloud.
 
Er zijn 3 verschillende trajecten die leiden tot Microsoft Certified Solutions Associate status voor SQL 2016. Elke certificeringstraject bestaat uit twee trainingen en twee bijbehorende examens. Welke certificering het beste bij jou past hangt van jouw functie en leerdoelen af. Lees hieronder wat de mogelijkheden zijn.

MCSA:SQL 2016 Database Development


Doelgroep van deze certificering zijn kandidaten die zich als databaseontwikkelaar willen specialiseren. Met het behalen van deze certificering toon je jouw vaardigheden aan op het gebied van het bouwen en implementeren van databases binnen organisaties.  

Examen: 70-761

Examen: 70-762
 

MCSA: SQL 2016 Business Intelligence Development

Doelgroep voor deze certificering zijn kandidaten die zich wel certificeren als BI-ontwikkelaar met SQL Server 2016. Met het behalen van deze certificering toon je jouw vaardigeheden aan op het gebied van ETL (extract, transform, load) en data warehouse. Hierbij hoort ook het implementeren van BI oplossingen door gebruik te maken van multi-dimensionele en tabular data modellen en OLAP (Online Analytical Processing) cubes.

Examen: 70-767

Examen: 70-768

MCSA: SQL 2016 Database Administration


Doelgroep van deze certificering zijn kandidaten die zich als databasebeheerder of infrastructuurspecialist willen certificeren. Met het behalen van deze certificering toon je jouw vaardigheden aan op het gebied van database installatie, onderhoud, configuratie en provisioning.

Examen: 70-764

Examen: 70-765
 
Wil je meer weten over hoe je één van bovenstaande certificeringen kunt behalen? Lees hier alles over onze Certificeringen of neem vrijblijvend contact met ons op.