De MCSA (Microsoft Certified Solutions Associate) Windows Server 2016 is een certificering van Microsoft die wereldwijd het meest geboekt wordt en MCSA Windows Server 2012 opvolgt. Servers zijn het centrale punt van een organisatie voor het regelen en beheren van systemen en netwerken, en Windows Server 2016 is het besturingssysteem voor deze servers. De MCSA Server 2016 certificering toont aan dat jij een gedegen kennis van zaken hebt om goed met Windows Server 2016 te kunnen werken en is dus zeker de moeite waard om te halen. Goed om kunnen gaan met Server 2016 is van essentieel belang voor veel organisaties!

 

Ook je MCSA Server 2016 halen?

Om de MCSA Windows Server 2016 certificering te behalen moet je 3 examens succesvol afronden. Dit zijn de examens 70-740, 70-741 en 70-742. Gelukkig hoef je dit niet alleen te doen, want om jou te helpen heeft Master it een trainingstraject dat goed aansluit op de stof en rekening houdt met jouw manier van leren. Binnen het traject begin je met de training Training Installation, Storage, and Compute with Windows Server 2016 (MS20740)  waarna je klaar bent om de Training Networking with Windows Server 2016 (MS20741) te volgen. Heb je allebei de bijbehorende examens succesvol afgerond, dan kun je jouw traject afsluiten met de Training Identity with Windows Server 2016 (MS20742) en ben je een Microsoft Certified Solutions Associate voor Windows Server 2016. Gefeliciteerd!

 

De Master it Training CertificeringsPas

Bij Master it Training bieden wij je de mogelijkheid om in één keer de volledige voorbereiding op je certificering in te kopen, onze MCSA Windows Server 2016 CertificeringsPas. Met deze pas beschik je over alle benodigde trainingen en materialen om je certificering met vlag en wimpel te behalen én ben je 25% voordeliger uit dan wanneer je losse trainingen boekt. De CertificeringsPas bevat niet alleen het officiŽle lesmateriaal en lesdagen op een van onze locaties, maar ook online labs, oefenexamens, een personal coach. Op die manier ben je optimaal voorbereid!

 

Onze Active Learning methode

Bij Master it Training studeer je volgens onze unieke en wetenschappelijk bewezen methode Active Learning. Dit zorgt ervoor dat jij wordt gecoacht bij het ontwikkelen van vaardigheden die voor jou persoonlijk van cruciaal belang zijn en dat er rekening wordt gehouden met wat jij al weet of juist nog moeilijk vindt. Je bent actief met de stof bezig en kunt je training indelen zoals het jou het beste uitkomt. Geen gedoe meer met vervelende, vooraf vastgestelde leertrajecten of saai en passief luisteren dus!

 

De MCSA opties

Ben je nog niet helemaal overtuigd van de voordelen van een MCSA Server 2016 certificering of heb je nog andere vragen? Wij staan klaar om je te helpen en denken graag met je mee over wat het beste aansluit bij jouw voorkeuren. Laat hieronder je telefoonnummer achter en een van onze experts neemt nog binnen 30 minuten contact met je op om alle opties met je door te spreken. Tot op de training!