MCSA staat voor Microsoft Certified Solutions Associate en is een certificering die je kan halen voor verschillende Microsoft producten. De MCSA waar Azure onder valt is de MCSA Cloud Platform. Dat Azure een Microsoft product is moge duidelijk zijn en dat Azure een cloud platform is valt ook af te leiden. Azure is dus een set van cloud services die de mogelijkheid bieden om onder andere applicaties te bouwen, implementeren en beheren in een cloud.

Een MCSA certificering laat zien dat jij bepaalde kennis en kunde hebt om met het Microsoft product te werken. Na het behalen van een MCSA kan je ook een MCSE (Microsoft Certified Solutions Expert) behalen. Na het behalen van je MCSA werk je sneller en efficiŽnter!

 

MCSA Cloud Platform behalen

Het behalen van deze MCSA vereist het succesvol afronden van twee examens; 70-532 en 70-533. Om deze examens succesvol af te ronden heeft Master it trainingen die goed aansluiten op de stof. De eerste training is Developing Microsoft Azure Solutions (MS20532) en de tweede is Implementing Microsoft Azure Infrastructure Solutions (MS20533).

Om in één keer je hele voorbereiding op je certificering te kopen heeft Master it de MCSA Cloud Platform CertificeringsPas. De CertificeringsPas bevat naast het officiŽle lesmateriaal en lesdagen op onze locatie ook online labs, oefenexamens, examens en een personal coach. Zo ben je optimaal voorbereid.

Active Learning

Je studeert bij ons via de unieke en wetenschappelijk bewezen methode Active Learning. Dit gehele pakket geeft je alles wat je nodig hebt aan voorbereiding op weg naar dat ultieme doel: het behalen van een Microsoft certificering. Bij Active Learning zit je niet passief naar een trainer te luisteren, maar ben je zelf actief met de stof aan de gang. Hierdoor ben je niet gebonden aan vaste lesmomenten en kan je dus jouw training zo indelen dat het jou het beste uitkomt!

 

Wil jij ook je MCSA halen?

Dan kunnen wij je daar natuurlijk mee helpen! Als je wil dat we met je meedenken over wat het beste bij jou past of je wil even sparren met een van onze experts over de verschillende opties, laat dan hieronder jouw telefoon nummer achter en we bellen je op!