MAXI ACTIE

 
De feestdagen komen eraan en dat willen we uiteraard met jou vieren! In december open je wellicht een cadeau tijdens de pakjesavond van onze goed heilig man en/of tijdens de kerstdagen. Wij willen jou in deze feestelijke periode trakteren op een leuk cadeau!
Boek nu een 3-, 4- of 5- daagse training bij Master it Training en ontvang een JBL Flip Essential OF ga voor een toffe activiteit bij belevenissen.nl. Een JBL Flip Essential of een toffe activiteit, wat kies jij?
 

Een ware belevenis!

 
Heb jij altijd al eens willen duiken, slippen tijdens een slipcursus of willen vliegen in een helikopter? Dat kan nu met jouw cadeaubon voor belevenissen.nl. Met deze cadeaubon kun je kiezen uit maar liefst 200 verschillende belevenissen! Wil jij niets actiefs doen, maar lekker ontspannen? Dan kun je kiezen voor een hotelovernachting op een unieke locatie of laat je rondvaren in Amsterdam, de Biesbosch of Rotterdam. Zoals je leest: de mogelijkheden zijn eindeloos! Actie en sensatie, romantiek, uniek of bijzonder: ga genieten van jouw verdiende uitje.
 
Wordt deze JBL speaker van jou?
Houd jij meer van gadgets? Dan is de JBL Flip Essential bluetooth speaker wat voor jou. Je kunt de speaker makkelijk meenemen en daarnaast is hij spatwaterdicht en draadloos. Deze gadget is ideaal om tijdens je zelfstudie momenten te gebruiken. Zet je favoriete Spotify speellijst aan en ontspan. Wil jij je speaker gebruiken voor een dagje strand? Dat kan natuurlijk ook! Hup je tas in en gaan.
 

Welke training kies jij?


We hebben honderden trainingen in ons aanbod. We snappen het als je vragen hebt in je zoektocht naar de juiste ICT training. Met onze unieke lesmethode Active Learning bepaal je je eigen leertempo waardoor je niet gebonden bent aan specifieke lesdagen. Je verspilt geen tijd aan moeilijke of tijdrovende onderdelen: je leert wat jij nodig hebt. Wij willen je uiteraard voorzien van een goed advies. Onze trainingsadviseurs staan dan ook voor je klaar om je te helpen met al jouw trainingsvragen. Chat via de chatknop rechtsonder of bel 040-23 23 90.
 

Een extra cadeau: 10% korting

 
Nog meer cadeaus? Het is Sinterkerst bij Master it Training, want je krijgt naast je cadeau ook nog eens een 10% trainingstegoed voucher voor je volgende training! Wil jij iemand anders verrassen van je collega’s met deze 10% kortingsvoucher? Dat kan ook!
 

Ik wil een cadeau!

 
Wil jij die toffe belevenis of JBL speaker? Eén van deze cadeaus krijg je bij een Active Learning training vanaf 3 dagen in de maanden november en december. Jij mag je eigen cadeau kiezen! 
Schrijf je snel in tijdens deze MAXI actie en haal maximaal rendement uit jouw training! 
 
Actievoorwaarden MAXI Actie
- MAXI actie is geldig op Active Learning trainingen die starten en eindigen in november en december
- Je kunt kiezen tussen de JBL Flip Essential of een belevenissen cadeaukaart t.w.v. 60 euro
- Waardebonnen ontvang je bij alle trainingen die starten in november en december 2019. De waarde van je waardebon wordt berekend als 10% van je eerste training. Was jouw eerste training bijvoorbeeld € 2450 waard, dan krijgt jouw waardebon een waarde van €245 die je kan inzetten voor de volgende training. Waardebonnen kunnen alleen worden ingeleverd voor trainingen die starten in januari 2020 t/m maart 2020;
- De waardebon kan ingeleverd worden voor alle trainingen, met uitzondering van Learning Tracks en Incompany trainingen.
- Jij ontvangt een cadeau bij alle Active Learning trainingen vanaf 3 dagen. Het combineren van trainingen of het bijboeken van extra trainingsdagen is toegestaan;
- De keuze voor de JBL Flip Essential of Belevenissen cadeaukaart dient voorafgaand aan de eerste trainingsdag gemaakt te worden. Uitlevering van de JBL Flip Essential of cadeaukaart geschiedt na de betaling van de factuur;
- Learning Tracks en incompany trainingen zijn uitgesloten van de actie;
- Niet geldig in combinatie met andere acties, waardebonnen, SA vouchers, inschrijvingen via Springest, reeds gemaakte kortingsafspraken of als er korting is ontvangen op de order.