Verrijk uw Team met een Young IT Professional van Master YIP

24 maanden onbeperkt leren en certificeren en overname na 6, 12 of 24 maanden.


U bent op zoek naar goede IT professionals, maar u vindt het moeilijk om ze te vinden en te behouden? Waar vindt u de IT professionals? Bij Master it Training! Onze belofte aan u:
 
      24 maanden onbeperkt leren en certificeren;
      Een zeer toegewijde en ambitieuze IT trainee;
      Keuze uit honderden eigen IT Trainingen;
      De mogelijkheid tot overname van de trainee na 6, 12 of 24 maanden;
      Vanaf 1 kandidaat en starten wanneer u wilt.
 

IT-RECRUITment, TRAINEN, DETACHEREN EN OVERNEMEN

Master it Training staat bekend om het grote aanbod in gevarieerde IT opleidingen. Sinds 2019 zijn we gestart met Master YIP, het zusje van Master it Training. We zijn gestart met Master YIP omdat we de vraag kregen of we naast het trainen ook IT professionals kunnen recruiten, trainen, detacheren en overnemen. Wat moet u dus doen als er weinig goede ICTíers te vinden zijn? Juist, ze opleiden! En daar weten we alles van bij Master it Training. De IT trainee krijgt de mogelijkheid om 24 maanden onbeperkt de trainen en zichzelf te certificeren. 
 
 
Detachering is voor veel bedrijven een uitkomst. Op basis van specifieke competenties of taken neemt u de juiste IT professional aan. U kunt bij Master YIP terecht voor IT detachering. Ons recruitment team zoekt dagelijks naar nieuwe IT professionals en zij zorgen er dan ook voor dat ze de juiste kandidaat voor u vinden. Dat bespaart u de tijd om te zoeken naar een geschikte kandidaat en u krijgt 24 maanden de tijd om de bepalen of de IT trainee aan uw verwachtingen voldoet.
 

Een geschikte IT trainee met de juiste vaardigheden

We zijn al 20 jaar de beste IT opleider van Nederland en met deze achtergrond vinden we onszelf het juiste bedrijf om geschikte IT trainees te vinden, trainen en detacheren. Naast het vinden van geschikte kandidaten is het voor bedrijven een uitdaging om ook iemand te vinden met de juiste vaardigheden voor de beschikbare functie. Bepaalde vaardigheden zijn de ene dag nog relevant, maar over één week al niet meer.  Master it Training biedt honderden trainingen aan en update dagelijks het aanbod met nieuwe trainingen. We zijn Microsoft Gold Partner en hierdoor hebben we een nauwe werkrelatie met Microsoft en beschikken we over de hoogste normen van het erkende partnerschapsprogramma.
 

ACTIVE IT TRAINEESHIP - Neem nu contact met ons op!

De trainingen vinden plaats op de dagen die het best binnen de dynamiek van uw organisatie passen. Bent u als bedrijf op zoek naar een jonge ITíer met de juiste vaardigheden? Informeer dan bij ons naar de mogelijkheden van ons Active IT Traineeship.