De markt beweegt meer dan ooit. Als organisatie moet je wendbaar zijn en meegaan in de voortdurend veranderende markt. Hierbij is een goede afstemming nodig tussen de mensen in je organisatie. De ontwikkeling van een organisatie vraagt ook om persoonlijke ontwikkeling van de werknemers.

Wist jij dat alle IT trainingen die we aanbieden op de website ook bij jouw bedrijf uitgevoerd kunnen worden? Zo volg je een maatwerk IT training (incompany it training) met al je collega's. Jij kunt de training nog specifieker voor jouw bedrijf laten inrichten en het is zelfs mogelijk om een geheel maatwerk traject door ons te laten ontwerpen. Je bespaart reiskosten en reistijd voor de deelnemers, doordat onze trainer bij jou op locatie komt. Op deze manier kun je meerdere deelnemers van jouw organisatie dezelfde training laten volgen. Dat is efficiŽnt en effectief! Samen heb je een gemeenschappelijke opleidingsbehoefte en daar gaan we je bij helpen.

Incompany IT training

 
We hebben jarenlang ervaring in het geven van maatwerk it trainingen. We kijken zorgvuldig naar de opleidingsbehoefte om volledig aan te sluiten bij je wensen. Zo formuleren we haalbare en concrete doelstellingen en deelnemers kunnen het geleerde in de praktijk toepassen. Op deze manier groeien deelnemers persoonlijk en professioneel op meerdere niveaus.
 
Onze gekwalificeerde en ervaren trainers helpen je graag met actuele zaken die spelen op de werkvloer. We vinden het belangrijk dat de deelnemers met plezier een incompany training volgen. We werken to the point, in kleine klassen en in een informele sfeer. Het is belangrijk dat alle medewerkers beschikken over de juiste vaardigheden en kennis om successen te boeken binnen de organisatie. Samen gaan we voor een succesvolle, maar vooral ook leuke training!

Wil je meer informatie over een maatwerk IT training? Het enige wat je hoeft te doen is onderstaand formulier in te vullen en wij nemen contact met je op over de mogelijkheden
 
  

Vraag hieronder vrijblijvend meer informatie aan!

Waarom andere trainingspartners voor ons kiezen:

✓ Persoonlijke aanpak, waarbij wij van a tot z met jou meedenken
✓ Vrijblijvende intake met trainer mogelijk
✓ Incompany trainingen zijn qua tarieven gunstiger dan losse trainingen
✓ We houden rekening met verschillende kennisniveau's
✓ Microsoft Gold Partner, dus officieel erkend door Microsoft met de hoogste erkenning