De certificeringen op het gebied van Linux worden beheerd door het Linux Professional Institute. LPIC-2 staat dan ook voor Linux Professional Institute Certification level 2. Na het behalen van deze certificering mag je jezelf dan Advanced Level Linux Professional noemen. Om een LPIC-2 certificeren te kunnen behalen moet je in het bezit zijn van een LPIC-1 certificering. Wederom moet je twee examens behalen om aan te tonen dat je alle benodigde vaardigheden hebt; examen 201 en 202. Met een LPIC-2 kan je aantonen dat je capabel bent om om te gaan met een LAN server en Internet server en dat je deze kan ontwerpen en implementeren, maar uiteraard nog veel meer!

 

LPIC-2 Examen 201:

Dit examen beslaat 7 hoofdonderwerpen, elk verdeeld in meerdere deelonderwerpen. Per deelonderwerp kan je enkele vragen verwachten, zo kan er goed gemeten worden of je alles beheerst. De Linux kernel en Netwerk configuratie zullen onderdelen zijn van dit examen. Om echt goed te scoren op dit examen moet je heel wat kunnen, om te zorgen dat je echt alles beheerst is het slim om een training te volgen. Onze Training Linux Professional Institute (LPI) cert. Level 2 Examen 201 is dé training die perfect aansluit op dit examen.

 

LPIC-2 Examen 202:

Het tweede examen bestaat uit zes onderwerpen en deze zijn het vervolg op de onderwerpen van het eerste examen. Dit examen gaat onder andere over Domeinnaam server en Webdiensten, maar natuurlijk nog veel meer. Om alle gecompliceerde onderwerpen te beheersen is het verstandig om een training te volgen. Een training kan er voor zorgen dat jij echt alle onderwerpen beheerst, de training is immers afgestemd op jouw examen. Wij bieden je de training Training Linux Professional Institute (LPI) cert. Level 2 Examen 202, waarmee je dus precies leert wat je nodig hebt.

 

Waarom trainen bij Master it Training?

Wij bieden de beste service om te zorgen dat jij precies traint wat je nodig hebt wanneer jou dat het beste uitkomt! Neem gerust contact met ons op zodat we je kunnen helpen alles zo optimaal mogelijk te maken. Je kan met ons chatten, mailen, bellen en WhatsAppen! Als je hieronder op "Hulp of Advies nodig??Ē klikt dan krijg je een grandioze pop-up waar je jouw telefoonnummer kan achterlaten, dan bellen we je binnen 30 minuten op! Wel op werkdagen en dus niet op bijvoorbeeld op zondag natuurlijk.