Het behalen van een certificering kan van toegevoegde waarde zijn in jouw carrière, op welk punt je ook zit. Met een certificering ben je een waardevolle werknemer voor jouw baas, dit komt omdat je bewezen kennis in huis hebt. Iedereen kan zeggen dat hij met Linux kan werken, maar alleen met een certificering kan je dat ook aantonen. Daarnaast heb je voor een certificering echt een hoog level van vaardigheden nodig en kan je daarmee dus heel efficiënt werken, dat is ook voor jezelf heel fijn!

Op het gebied van Linux zijn er twee certificeringen. De eerste is op Junior level en de tweede op Advanced level. Voor beide certificeringen is het behalen van examens vereist. Hieronder geven we een duidelijk overzicht van de stappen die je kan nemen om die felbegeerde certificering in de wacht te slepen.

De certificeringen

LPIC-1 Junior Level Linux Professional
LPIC-2 Advanced Level Linux Professional
 

Waarom trainen bij Master it Training?

We zitten op drie locaties verspreid over het land, zo kan je in Eindhoven, Utrecht of Rotterdam komen trainen. Daarnaast bieden wij de beste trainers om jou zo goed mogelijk te helpen met al jouw vragen. Wij hebben ook een ruim trainingsaanbod en zo kunnen wij jou altijd de training bieden die het beste bij jou past. Om te zorgen dat jouw training de beste mogelijkheid is voor jou bieden wij ook nog eens de beste service, zodat jij jezelf tot het grootste succes kan maken. Wil je dat uitproberen? Laat dan gerust hieronder jouw telefoon nummer achter, dan bellen we je op om te zorgen dat jij alle skills gaat trainen die je nodig hebt om te groeien tot wie je wil zijn!